Четвъртък,

НОВОТО ВРЕМЕ иска за Смолян човек с огромен морал

От: Стандарт -
123
НОВОТО ВРЕМЕ иска за Смолян човек с огромен морал
A
A
A

НОВОТО ВРЕМЕ в Смолян: Начело на общината е нужен човек с огромен морал и принципи

Когато преди 4 години направихме Коалицията за развитие на община Смолян (КРОС), ние ви обещахме корекция на начина, по който се взимат решения в общината. И изпълнихме своите обещания”, заяви Кирил Хаджихристев, кандидат за кмет на НОВОТО ВРЕМЕ (Коалиция за развитие на община Смолян – КРОС) на среща в с. Градът.

През цялото време докато бяхме в опозиция правехме стъпки за удържане на опитите на властта в общината да харчи безразборно парите на данъкоплатците. Бяхме твърда опозиция на управляващите и затова днес можем да застанем пред вас с открити лица”, добави той.

Присъстващите на срещата заявиха, че проблемите с липсата на качествена пътна настилка в района на селото се дължи на целенасоченото пренебрегване на интереса им от страна на общинската администрация. „Те предпочитат да хвърлят усилия и средства в населени места, които управляват от години, вместо да се концентрират върху балансирано разходване на парите и наличната техника”, каза Пламен Иванов, жител на Градът.

„Ние знаем вашите нужди, познаваме добре хората тук от години и искаме да впрегнем силите си заедно за постигане на едно по-добро бъдеще за селото и за Смолян като цяло”, обяви водачът на листата за общински съъветници на НОВОТО ВРЕМЕ, Кирил Асенов. „Визиите ни са простички – начело на общината е нужен високоморален и принципен човек като Кирил Хаджихристев, а в ОбС е важно да участват хора, които не стоят там за заплатата си, а за да служат на интересите на хората. Тук пред вас сме хора, които са постигнали основните си житейски цели и са узрели за идеята, че трябва да правят нещо за обществото безвъзмездно”, каза още той.

Присъстващите на срещата се обединиха около мнението, че създаването на добра и стабилна коалиция за управление на Смолян е от ключово значение за развитието и реалното спасяване на общината.


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички