Сергей Кичиков: Ще съживя Велинград, вижте Сърница

Кой е направил повече за Велинградския край от моя колега и приятел Делян Пеевски, каза Йордан Цонев

Сергей Кичиков: Ще съживя Велинград, вижте Сърница | StandartNews.com

* Кой е направил повече за Велинградския край от моя колега и приятел Делян Пеевски, каза Йордан Цонев

„България има нужда от ДПС, защото всички ние сме ДПС. Ние сме и България. Само и единствено в ДПС мюсюлманинът Мустафа, заедно с християнина Йордан и всички религии и етноси можем да бъдем заедно“. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща във Велинградското село Света Петка.

"Вече втора седмица сме в Родопите – красота, величие и прекрасни хора. Душата ти се пълни, но сърцето остава свито, защото на много места виждаме, че младите хора ги няма. Виждаме нашите майки да плачат за внуците и децата си. Виждаме разбити пътища и лошо поддържани общини и населени места. Боли ни, защото това става в Родопите и защото ние сме ДПС. ДПС е историческа партия за Родопите и за хората от Родопите. Кой ли ни се е пробвал повече от век да тормози хората от Родопите. Да посяга на вярата, имената и традициите им. Кой сложи край на този произвол? Битката на българските мюсюлмани, начело с д-р Доган. Само ДПС приляга на хората от Родопите. Ще видите фрапираща разлика между общините, които се управляват от ДПС и тези, които не се управляват от ДПС. Вече 30 години виждаме как много хора от Родопите гласуват със силните на деня. От начало беше БСП, после СДС, НДСВ и сега ГЕРБ. И какво направиха големите партии за вас – нищо. Обръщам се към всички хора от Родопите, не бъдете ратаи на чужда власт, бъдете господари на собствената си съдба с ДПС. ДПС знае как да работи за малките общини и малките населени места. Партии, които имат 300 000 души електорат в големите градове са задължени да управляват тези градове и това правят. Големите партии имат за приоритет големите градове. ДПС има грижата за малките села и общини. Ние сме страхотен отбор и екип и сме го доказвали много пъти. Кой е направил повече за Велинградския край от моя колега и приятел Делян Пеевски? Г-н Пеевски ходи в Света Петка, във Велинград, в Сърница, Благоевград и прави за тези хора толкова, колкото никой от нас не е направил. Това ще направи и Сергей с целия отбор. Просто не знам защо Велинград не би избрал Сергей Кичиков за кмет. Той е великолепен финансист. Работя 2 мандата с него в бюджетната комисия. Сергей се справя великолепно с данъчните, бюджетните и финансовите закони. Ето такъв човек ви трябва да управлявате – честен, почтен и местен. Бил е заместник-кмет, има и опит. Призивът ми е исторически, икономически и морално да се обърнем към нашата партия и нейните кандидати. Аз с удоволствие ще работя за вас, ако изберете Сергей Кичиков. Ще работя за Велинград, както работим за всички общини и цяла България. ДПС е най-българската и най-патриотичната партия", каза зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев.  

"Преди 30 години ДПС извоюва демокрацията,  При нас имат място всимки без значение на религия и етнос. Създадохме  европейски модел за управление на средни и малки общини, мечтата ми е Велинград да тръгне по този път", каза от своя страна кандидат-кметът на ДПС за Велинград Сергей Кичиков и допълни: "Гарантирам че Бюджета на общината средствата ще бъдат разпределяни справедливо, а не само за общинския център, както досега.  Той даде за пример управлението на Сърница, на която завиждат много от големите населени места в Пазарджишко". 

Последен участие взе Неби Бозов, кмет на Сърница: "Създадохме общината от нулата, вече се говори за нея в цялата страна. Формулата за успеха е ясна - ДПС. 20 милиона инвестиции са дошли в града само за тази година, асфалтира се и пътя до Пазарджик". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай