Какво казаха пред урните кандидатите за София /ОБЗОР/

Фандъкова иска работа, Манолова – промяна, Джамбазки – ред, а Волен – кмет мъж

Какво казаха пред урните кандидатите за София /ОБЗОР/ | StandartNews.com
  • Фандъкова иска работа, Манолова – промяна, Джамбазки – ред, а Волен – кмет мъж

Кандидатите за кмет на София очаквано гласуваха за себе си. Всеки от тях използва камерите, за да акцентира за последно върху ключови елементи от платформата си. ЦИК ще каже доколко думите им са билипремерени

Фандъкова: Има нужда от много работа

Все още София има нужда от много много работа, каза кандидатът на ГЕРБ за нов мандат в столицата Йорданка Фандъкова, пускайки бюлетината си днес.  "Гласувах за това София да продължи да се развива. Гласувах за града, който обичам. Виждам, че хората излизат. Днес е чудесен ден, надявам се повече хора да упражнят своето право на глас. ", каза Фандъкова.

Манолова: Гласувах за промяната

"Гласувах за промяната, това е основната  кауза в моята кампания, промяна в модела на управлението на София”, заяви опонентката на Фандъкова Мая Манолова, издигната от инициативен комитет и подкрепена от БСП.  "Виждам, че има опашки, има и възрастни и млади, със сигурност сега ще има висока активност, призовавам хората да гласуват, имаме нужда от промяна и висока активност, каза Манолова. И допълни: „Ще отворя общината на гражданите за една седмица, ще ги приемам всеки ден и всеки час, ще махна магнитните карти от входа, за да могат да влизат свободно в общината".

Джамбазки с акцент върху реда

"Гласувам за чист, подреден град, в който ще бъдат свързани кварталите. Градът да има ред и сигурност, осветление и общинска полиция”, каза кандидатът на ВМРО Ангел Джамбазки.  Вие решавате какви са шансовете ми. Гледам пропагандна социология. При всички положения, без значение дали ще стигнем до балотажа, ще предложим конкретни мерки и решения за града. На този етап работим за кмет на София и овча купел, както и за общински съветници", сподели още Джамбазки.

Волен иска кмет мъж

"Гласувах за това София най-после да има кмет мъж. Човек, който може решително да свърши няколко неща. Ще изброя най-важните – да се справи с тези, които тровят децата ни – наркодилърите. Те ще бъдат размазани при моето управление. Тези, които обират къщи, апартаменти, офиси също". Това заяви кандидатът за кмет на София Волен Сидеров веднага след като упражни своето право на глас. Той е категоричен, че парите на софиянци трябва да се върнат при тях.

Бонев: Не се подлъгвайте по интриги

Гласувах, защото искам София да бъде град, в който с огромна любов живеем, развиваме се, работим. За истинска промяна, за промяна донесена от млади, от независими, от доказани хора, които искат градът да не стои на едно място, а да прави смели крачки напред. Това каза кандидатът на „Спаси София” Борис Бонев, след като гласува. Мисля, че можем да го постигнем, допълни той. И призова всички да излязат да гласуват. "Да не се подлъгват по партийни манипулации и интриги”, заключи Бонев.

Игнатов иска нова скорост

„Гласувах за София на нова скорост, която да се сравнява с всички други европейски столици. Гласувах за София, в която децата са приоритет“, това каза кандидатът на Демократична България Борислав Игнатов, след като пусна бюлетината си в София. Гласувах за силен, принципен и подготвен кмет, и общински съвет, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай