eDinamyx взеха Купата на МГЕРБ-Стара Загора по футбол

Голямата награда бе ваучер за екипировка, а всички финалисти получиха купи и медали

eDinamyx взеха Купата на МГЕРБ-Стара Загора по футбол | StandartNews.com

С категорична победа от 3:0 отборът на eDinamyx спечели Купата на МГЕРБ-Стара Загора по футбол на малки вратички, излизайки на терен срещу „Его“. Голямата награда бе ваучер за екипировка, а всички финалисти получиха купи и медали. Третото място си поделиха тимовете „Агресив“ и „Арес“. Най-добър вратар по време на турнира бе Динко Султанов от „Агресив“, а голмайсторски приз заслужи Евгени Тотев от „Арес“. Те получиха персонални награди.

Отличията на шампионите връчиха народният представител и областен координатор на МГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев и Николай Стоев от „Футболна Стара Загора“.

„Получи се страхотен футболен турнир, който вече е и традиция за всички ни. Спортният дух се усеща в нашия град, а това е повод да имаме мотивация догодина да реализираме още по-добро юбилейно издание“, коментира след награждаването Радостин Танев.

Тридневното събитие събра на терен за девети път десетки любители на Цар Футбол. Срещите се играха на игрището зад Централна поща. Финалният ден донесе много изненади и за публиката, и за играчите. За най-добрите в индивидуалните стрелби към футболната врата в полувремената имаше подаръци - билети за мачове на „Берое“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай