Неделя,

Брат и сестра на балотаж в старозагорско село

105
Брат и сестра на балотаж в старозагорско село
A
A
A

Брат и сестра отиват на балотаж в старозагорското село Могила. Става въпрос за Георги Георгиев и Гинка Колева. На първи тур те успяват да съберат равен брой гласове - по 152. Гинка е досегашният кмет, а брат ѝ се кандидатира за втори път.

„За втори път се явявам и повече няма да се явявам. Мислим да работим заедно с големия кмет на Стара Загора. Имам неговото уверение. Ако бъда избран, ще работя заедно със сестра си. С нея нямаме кавги. Нашите близки са раздвоени кого да подкрепят. Заради това навярно се дължи и нашият равен резултат”, заяви пред Нова тв Георги Георгиев.

„Случи се така, че от много кандидати в нашето село, изведнъж останахме само аз и моят брат. Хората ни познават, живеем и работим в Могила. Ние сме всеотдайни и даваме всичко от себе си, за да направим нещо. Винаги сме участвали в обществения живот на нашето село. Моят брат ми е помагал много. Надявам се хората да излязат и да гласуват разумно”, допълни пред Нова тв Гинка Колева.

„Може би ще бъде тежко на гласоподавателите да решат за кого да гласуват. И двамата са обществени личности. Георги винаги е помагал на всеки, който се обърне към него. Сестра му се е отзовавала за всяко нещо. Не мога да кажа повече нито за единия, нито за другия. Ще бъде много труден балотаж”, заяви секретарят на кметството в Могила Радка Иванова. 


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички