Брат и сестра на балотаж в старозагорско село

На първи тур те успяват да съберат равен брой гласове

Брат и сестра на балотаж в старозагорско село | StandartNews.com

Брат и сестра отиват на балотаж в старозагорското село Могила. Става въпрос за Георги Георгиев и Гинка Колева. На първи тур те успяват да съберат равен брой гласове - по 152. Гинка е досегашният кмет, а брат ѝ се кандидатира за втори път.

„За втори път се явявам и повече няма да се явявам. Мислим да работим заедно с големия кмет на Стара Загора. Имам неговото уверение. Ако бъда избран, ще работя заедно със сестра си. С нея нямаме кавги. Нашите близки са раздвоени кого да подкрепят. Заради това навярно се дължи и нашият равен резултат”, заяви пред Нова тв Георги Георгиев.

„Случи се така, че от много кандидати в нашето село, изведнъж останахме само аз и моят брат. Хората ни познават, живеем и работим в Могила. Ние сме всеотдайни и даваме всичко от себе си, за да направим нещо. Винаги сме участвали в обществения живот на нашето село. Моят брат ми е помагал много. Надявам се хората да излязат и да гласуват разумно”, допълни пред Нова тв Гинка Колева.

„Може би ще бъде тежко на гласоподавателите да решат за кого да гласуват. И двамата са обществени личности. Георги винаги е помагал на всеки, който се обърне към него. Сестра му се е отзовавала за всяко нещо. Не мога да кажа повече нито за единия, нито за другия. Ще бъде много труден балотаж”, заяви секретарят на кметството в Могила Радка Иванова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай