Божилов и Пулеви строят спортна зала в "Илинден"

Спортната зала ще бъде изградена в ж. к. "Захарна фабрика" на базата на публично-частно партньорство

Божилов и Пулеви строят спортна зала в "Илинден" | StandartNews.com

Нова спротна зала ще бъде построена в район Илинден. Амбициозният проект ще се реализира от досегашния кмет на района и кандидат за нов мандат от ПП ГЕРБ Иван Божилов и братята Кубрат и Тервел Пулеви. Тя ще се гради на базата на публично-частното партньорство, като се очаква да бъде издигната в ж. к. "Захарна фабрика", срещу входа на Западен парк.

"Радвам се, че работим с човек като Вас, защото мислите за младите и масовия спорт, и се надявам на 27.10.2019 г. всички да Ви подкрепят! Защото Вие сте човекът, който работи за развитието на район "Илинден"", каза Тервел Пулев при срещата си с Иван Божилов. "Благодаря, пожелавам си да работим заедно и за напред", каза от своя страна кандидатът за нов мандат в "Илинден" от ПП ГЕРБ. 

За последните 4 години на територията на района са изградени 7 фитнеса на открито. Там спортуват стотици младежи. За феновете на футбола и баскетбола пък са напълно обновени още толкова спортни игрища. В район "Илинден" за последните четири години са реновирани и 26 детски площадки в междублоковите пространства. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай