Побойник отхапа носа на шофьор и избяга

Издирват го, пострадалият призова очевидци на мелето да се обадят в полицията

Побойник отхапа носа на шофьор и избяга | StandartNews.com

Доставчик на храна е с отхапан нос след скандал на пътя и бой в столичния квартал "Люлин". След инцидента пострадалият не е повикал полиция, а веднага е поел към "Пирогов", където са му направили спешна операция на носа.

"Усетих удар по колата. Пуснах аварийни светлини и слязох да видя какво става. Огледах се и един човек, който беше доста едър, пълен, се клатеше към мен. Попитах го какво става, а той ми посегна. Отбих му ръката и се сбихме. Паднахме на земята и тогава някъде той ме ухапа по носа. Липсват ми около 2 сантиметра от носа", обясни потърпевшият пред Нова тв.

"Имаше очевидци и те ни разделиха. Не съм викал полиция, а тръгнах към болницата. Инстинктът за самосъхранение е по-силен в такива моменти. Сега моля - нека очевидците на инцидента да се обадят в полицията, за да бъде намерен въпросният мъж", отправи апел шофьорът.

След като са разтървани и пострадалият тръгва към болница, той вижда, че в колата му е хвърлена кора с яйца.

Предполага се, че избягалият мъж е купил яйцата по-рано, а в повечето магазини, пред които е станал инцидентът, има камери. "Моля хората в тези магазини да си прегледат записите, за да установим мъжа", сподели още потърпевшия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай