Надрусан чужденец издъхнал в агония в Слънчака

Млад мъж, на видима възраст около 25-27 години, е починал в агония тази нощ пред очите на стотици туристи в Слйънчев бряг, съобщи Флагман.бг, като са позова на очевидци

Надрусан чужденец издъхнал в агония в Слънчака | StandartNews.com

  Млад мъж, на видима възраст около 25-27 години, е починал в агония тази нощ пред очите на стотици туристи в Слйънчев бряг, съобщи Флагман.бг, като са позова на очевидци. "Крещеше като луд, вързаха го, за да не мърда, а секунди по-късно издъхна", разказал свидетел на драмата.
 Мъжът бил чужденец, който бил на почивка в най-известния ни черноморски курорт. Бил на парти в известен нощен клуб, където предрусал с различни наркотици. 
 "Около 1 ч. след полунощ го изкараха на улицата пред бара. Крещеше на английски език и се мяташе като луд. Вързаха го, за да не мърда. Секунди по-късно припадна и започна да тече кръв от устата му, след това вече нямаше и пулс, дойдоха полицаи и медицински екип, който констатира смъртта му", разказал свидетел на драмата, който бил на партито във въпросния клуб.
 Трупът на младия мъж е бил откаран в отделението по съдебна медицина на университетската болница в Бургас, където ще бъде извършена аутопсия за установяване на точната причина за смъртта му инеговата самоличност.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай