ЗАД “Армеец” с промоционална кампания при сключване на имуществена застраховка

Изгодните промоционални предложения ще бъдат в сила до края на месец февруари 2023г.

ЗАД “Армеец” с промоционална кампания при сключване на имуществена застраховка | StandartNews.com
  • Изгодните промоционални предложения ще бъдат в сила до края на месец февруари 2023г.

С наближаването на любимите коледни празници Застрахователно акционерно дружество "Армеец" е подготвило приятна изненада за своите клиенти. До края на месец февруари 2023 г. компанията дава възможност на всички да се възползват от имуществена застраховка на промоционална цена.

В рамките на периода на кампанията при сключване на застраховка "Защитена фамилия" с минимална премия по полицата 18 лв., ще бъдат покрити щети на жилището до 15 000 лв. и на движимото имущество до 3 000 лв., срещу рисковете пожар, природни бедствия  (без земетресение), ВиК аварии, късо съединение, вандализъм и др. Застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити, както и да се добавят нови рискове, сред които земетресение, кражба чрез взлом и кражба с техническо средство, злополука на членовете на семейството и др. Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента - не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу "Кражба чрез взлом и кражба с техническо средство" до 14 000 лв. не се налага те да се описват. Не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета.

По време на промоционалния период на кампанията при сключване на застраховка "Защитено имущество" минималната застрахователна премия е 20 лв. В този случай клиентът отново има възможност за избор на различни покрития и не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета. Освен да се възползват от 20% отстъпка при сключване на имуществена застраховка до края на февруари 2023г., клиентите на ЗАД "Армеец" могат да използват и други атрактивни намаления от действащата тарифа на застраховка "Защитено имущество", като преференциалните цени на услугите могат да достигнат до 50% отстъпка.

Повече за застраховките "Защитена фамилия" и "Защитено имущество" може да откриете на сайта на компанията: www.armeec.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай