За Деня на Независимостта: Ваканция на топ цени в Албена

Невероятна почивка на топ цени предлага най-красивият морски курорт в България

За Деня на Независимостта: Ваканция на топ цени в Албена | StandartNews.com

  • Невероятни отстъпки за празниците, курортът предлага и пакет за работохолици

Невероятна почивка на топ цени предлага най-красивият морски курорт в България за Деня на Независимостта. Уникалният Flamingo Grand Hotel & Spa 5* чака своите гости за Деня на Независимостта (22 септември). Пет нощувки - от 21 до 26 септември 2021 г. излизат по 92.96 лв. на ден на възрастен или по 83.66 лв. с отстъпката на Priority Club Albena.Курортът обяви Flamingo Grand Hotel & Spa 5* за хотел на тази седмица и пусна преференциални условия за гостите му.7 нощувки - от 12 до 19 септември излизат по 93.52 лв. (или 84.17 лв. с отстъпката на Priority Club Albena) на ден на възрастенВ комфортно обзаведените стаи или в просторните мезонети със спираща дъха гледка към черноморския бряг можете да се отдадете на перфектната почивка в края на лятото. 

Закритите басейни с минерална вода ще позволят на тялото ви да се отпусне след годината прекарана в офисите, а специалистите в Elements Spa & Wellness ще ви понесат на седмото небе.

За ценителите на гурме кухнята ще се погрижат едни от най-изтъкнатите шеф готвачи в страната, а галещите небцето вкусове ще ви бъдат поднесени във изисканата и елегантна атмосфера на VIP Lounge.След разходка по плажа или наслаждавайки се на морската шир, седнали на плажната алея, бихте могли да се настаните в Студио Deluxe на хотел Фламинго Гранд на база нощувка със закуска. Студиото разполага с два санитарни възела, кухненски бокс и удобен кът с мека мебел, разположен срещу френски прозорци през които долита само грохотът на вълните и крясъците на чайките.

А, ако не можете да се отделите от работата си, Албена предлага решение и за работохолици. Възползвайте се от специалния ни пакет за дистанционна работа от хотела при настаняване в Executive стаите. В тях ще откриете сигурен и високоскоростен интернет с наличие на WiFi и LAN свързаност, а ако не разполагате със собствен кабел, екзекютив рецепцията ще ви го осигури начаса. Освен това целият курорт разполага с WiFi достъп - на плажа, в хотелите, по алеите...Когато главата ви натежи от взирането в екрана на лаптопа може да се отпуснете в закрития минерален басейн, във фитнес залата или да се напарите в сауната. Офертата е налична от 21 септември, като за седем нощувки ще платите - 102.75 лв. (или 92.47 лв. с отстъпката на Priority Club Albena) на ден на възрастен.Най-красивият морски курорт на България е помислил и за укрепване на вашето здраве в условията на  увеличаваща се пандемия.
Това е специализираната медицинска програма за 5 дни с цена 389 лева , която включва:

  •   1 бр. лекарска консултация
  •   1 бр. частична апликация - кал/фангопарафин - 20 мин.
  •   5 бр. вана с минерална вода - 15 мин.
  •   5 бр. апаратна физиотерапия - 15 мин.
  •   5 бр. частичен лечебен масаж - 15 мин.

Ще попаднете в ръцете на високоспециализирани медицински специалисти, които ще изготвят за вас индивидуална програма за профилактика и лечение  на оплаквания  и хронични възпалителни заболявания   на  опорно-двигателния апарат  и периферната  нервна система. Офертата включва още нощувка с изхранване на база на избрания от вас пакет, Безплатен Wi - Fi, безплатни чадър и шезлонги на плажа или басейна. А, за спортни натури - безплатни тенис на маса, плажни спортове, скуош, петанк, шах и тихи игри. За вашето приятно пребиваване освен това курортът предлага училище за плуване за деца и възрастни в закрит басейн, тенис на корт, мини голф, велосипеди под наем и много други.

Ваканционното селище е сцена на “All Inclusive”

Култовият сериал "All Inclusive" по Нова тв, който се снима във ваканционното селище "Албена", отново е на екран. Четвъртият му сезон тръгва на 17 септември. Сиромашки и Чобанови се качват на колите, ако Христо не е продал тяхната... И тръгват към Албена. Хитовата продукция се излъчва всяка вечер от 20:00 ч. по Нова тв.Снимките това лято в  Албена продължиха няколко дни. Те бяха с различни локации. Много от кадрите са снимани в района на 5-звездното бижу на Албена Парадайз Блу, както и на различни места от плажа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай