Сряда,

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ с преференциални цени

От: Стандарт -
638
Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ с преференциални цени
A
A
A
  • Новите цени важат както за клиенти на абонаментен план, така и за тези с предплатени планове

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ със специални, преференциални и  много по-изгодни цени на услугите от тези за  останалите държави извън ЕС. Изходящите обаждания към България, Европейски съюз и самата зона „Великобритания“ ще са на цена от 6 стотинки на минута – същата цена се начислява и за всички входящи обаждания в зона „Великобритания“. Цената за един SMS ще е на стойност от 20 стотинки, а мегабайт мобилен интернет ще струва 2 стотинки.

При пътуване във Великобритания минутите и мегабайтите, предоставени в абонаментния план на клиентите, няма да важат в тази страна и услугите ще се таксуват според новите цени. По същия начин допълнителните пакети за роуминг в ЕС няма да са валидни във Великобритания, като за тази зона клиентите ще могат да ползват роуминг пакетите Roam&Surf Europe.

Новите цени за роуминг в зона „Великобритания“ важат както за клиенти на абонаментен план, така и за тези с предплатени планове. Те са валидни от 29 юни и са свързани с излизането на  Великобритания от ЕС.  В новата зона влизат също Гибралтар и островите Гърнзи, Джърси и Ман.

Пълна информация за цените и условията в новата роуминг зона „Великобритания“ можете да намерите тук.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички