Wizz Air намали цените с "Розов" петък

8-дневната промоция с 10% отстъпка на груповите резервации е валидна до 22 ноември

Wizz Air намали цените с "Розов" петък | StandartNews.com

Wizz Air стартира 8-дневна промоция „Розов“ петък. През следващите 8 дни - от 19 до полунощ на 22 ноември 2018 г., компанията ще предлага 10% отстъпка за всички групови резервации на самолетни билети. Намалението  включва всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Промоцията се отнася за резервации, направени на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ, и за групи между 11–55 души, които са различни от групите, отговарящи на изискванията за ученическа, студентска или пенсионерска група. 

Промоцията не важи за резервации, при които цената не се появява автоматично и трябва да бъде поискана от пътника. Периодът на пътуване е ограничен, като пътуванията трябва да бъдат осъществени до 31 март 2019 г.

Всички български клиенти могат да избират измежду 45-те дестинации, които се предлагат в българската мрежа на Wizz Air, включително приказни зимни градове като Виена и Рим или вълнуващи слънчеви курорти като Дубай и Тел Авив. За тези, които планират кратко уикенд бягство от страната, мрежата на WIZZ предлага и много прекрасни космополитни дестинации като Мадрид, Амстердам и Лондон.

Това е втората промоция „Розов“ петък в историята на авиокомпанията, която Wizz Air нарича така в съответствие с основния цвят на марката. Групова отстъпка от 10% се отнася за всички полети през зимния сезон 2018/2019 г. и важи само за групи между 11–55 души.

Промоцията ще приключи в 23:59 ч. централноевропейско време на 22 ноември 2018 г. Тези, които искат да се възползват от „розовите“ групови тарифи на Wizz Air, но не са сигурни с кого ще пътуват, могат да използват услугата Flexible Travel Partner, която им позволява да си запазят няколко билета, без да е необходимо да посочват името на техния спътник – тази информация ще е нужна чак при чекиране.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай