Visa и Fibank представят ексклузивни карти с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024

Вижте повече информация

Visa и Fibank представят ексклузивни карти с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024 | StandartNews.com

Visa и Fibank обединяват усилията си за втори пореден път в България, за да пуснат на пазара ексклузивни дебитни и кредитни карти с дизайн, посветен на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри в Париж през 2024 г. Специалните карти, които ще бъдат представени в рамките на поредица от събития и промоционални кампании през първата половина на годината, предлагат на клиентите на Fibank възможността да се възползват от уникални предимства. В допълнение към стилния дизайн и функционалност, притежателите на кредитни карти (златни) ще могат да участват в специална томбола с награди, свързани изцяло с Олимпийските и Параолимпийските игри, което ще добави допълнително вълнение към това голямо спортно събитие.

visa

София, 31 януари 2024 г. – Visa, световен платежен и технологичен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, и Fibank, официален партньор на Българския олимпийски комитет, обявиха партньорство за създаване на уникални дебитни и кредитни карти с официалния дизайн на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри Париж 2024.

"Партньорството между Visa и Fibank представлява още една стъпка в нашия ангажимент за иновации и трансформация в света на финтех. Заедно с Fibank предоставяме на клиентите възможност да носят със себе си не само удобството на плащанията, но и символ на връзката си с едно от най-престижните спортни събития - Олимпийските и Параолимпийските игри. Партньорството ни отразява постоянния ни ангажимент към иновациите и желанието ни да създаваме изключителни преживявания за нашите потребители", сподели Красимира Райчева, мениджър на Visa България.

visa

"В резултат на дългогодишното ни партньорство с Visa България, заедно решихме да представим на нашите клиенти едно ново поколение дебитни и кредитни карти. Тези карти не само се отличават със своя специален дизайн, посветен на Летните олимпийски игри в Париж, но и изпращат ясно послание за нашата подкрепа към българските олимпийци и параолимпийци. Искаме да акцентираме върху ценностите и духа, които Олимпийските и Параолимпийските игри носят в себе си - насърчаване на толерантността и взаимното разбирателство между народите. С новия и стилен дизайн на картите Visa, предлагани от Fibank, всеки наш клиент ще има възможност да носи със себе си частица от емоцията на Олимпийските и Параолимпийските игри, която ще му напомня, че има още много неща, които ни обединяват", каза г-н Никола Бакалов, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank.

 Дизайнът на картите изобразява:

• Дебитна карта - олицетворението на един от най-емблематичните символи на Париж и Франция - Айфеловата кула, която се извисява гордо над града на светлините.

• Кредитна карта (златна) - величествената Триумфална арка, символ на победата и триумфа.

visa

About Visa Inc. 

Visa Inc. (NYSE: V) е един от световните лидери в дигиталните плащания, който обработва годишно над 215 млрд. трансакции на разплащания между потребители, търговци, финансови и правителствени институции в над 200 държави и територии. Нашата мисия е да свързваме света чрез най-иновативната, надеждна и защитена мрежа за плащания, която позволява на частни лица, компании и икономики да просперират. Вярваме, че икономиките, които включват всеки и навсякъде, осигуряват растеж за всички и смятаме достъпа до тях за основа на бъдещето на движението на парите.  За повече информация, посетете visabg.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай