Топ 100 най-добри работодатели в България за 2022 година

Публикуваха индекса Топ 100 най-добри работодатели в България за 2022 година. Ежегодният индекс на Career Show цели да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряване на работната атмосфера и условията на труд у нас.

Топ 100 най-добри работодатели в България за 2022 година | StandartNews.com

Публикуваха индекса Топ 100 най-добри работодатели в България за 2022 година. Ежегодният индекс на Career Show цели да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряване на работната атмосфера и условията на труд у нас. Тазгодишната класация е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години. 

Челната десетка в класацията заемат:

Kaufland България

SiteGround

Paysafe

Tavex

Lab08

Talent Group

Лидл България

HRS Bulgaria

Теленор България (вече Yettel България)

Райфайзенбанк (България) ЕАД

Тазгодишното издание откроява компании, които не са присъствали в отличията досега. Сред тях са имена като eBag, Bosch Engineering Center Sofia, iCard, Luxoft Bulgaria, Creative Assembly Sofia и др. Именно все по-големите инвестиции на фирмите в посока развитие на човешкия ресурс е причина на повече нови имена да попадат в престижната класация.

“С радост наблюдаваме активността на българските работодатели в стремежа им към подобряване на работната среда у нас. Индексът “Топ 100 най-добри работодатели в България” цели да даде гласност на техните постижения. С това проследяваме развитието им през годините и инициативите, с които дават своя личен принос към създаването и развитието на благоприятна и стимулираща работна атмосфера. Като организатори на водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards имаме възможност в детайли да следим проектите и стратегиите за развитие на служителите и корпоративната култура в България.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.  

Индексът събира отличията на победителите в Career Show Awards 2021, Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2021, Forbes Business Awards 2022, Top Employer Institute и Капитал Топ 100.

Цялата класация, както и методологията в детайли, може да бъде намерена на уебстраницата на Career Show.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай