Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз

Лайфстайл веригата планира разширяване на своята дейност посредством доказания вече бизнес модел

Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз | StandartNews.com
  • Лайфстайл веригата планира разширяване на своята дейност посредством доказания вече бизнес модел

Едва ли има фитнес любител у нас, който не знае за клубовете Pulse Fitness & Spa. Вече над 9 години веригата налага тенденциите във фитнес индустрията в България като категоричен лидер в лайфстайл и уелнес сегмента. Логична стъпка в развитието на компанията е стартирането на собствен франчайз.

През януари 2020 година Pulse Fitness & Spa направи крачка в тази посока, отваряйки клуб в Струмица, Македония – Pulse Fitness & Spa Atlantis. Спортният център се развива повече от добре, което дава амбицията на мениджмънта на веригата да гледа позитивно към франчайз развитие както в чужбина, така и на територията на България.

Защо това е сигурна рецепта за успех? Три причини: доказана търговска марка, разработен бизнес модел, предоставяне на „ноу-хау“. Всичко това е на разположение за всеки, който реши да се възползва от предложението и е одобрен. Още един от плюсовете на Pulse Fitness & Spa франчайза е неговата гъвкавост и желанието на Pulse Fitness & Spa да се адаптират към различни по вид и размери помещения.

Желаещите да получат повече информация и да кандидатстват за франчайз програмата на Pulse Fitness & Spa могат да го направят на телефони 0700 44 044 и +359 899 926 600 както и на имейл [email protected].

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай