Вторник,

Публиката определя кой е най-добрият работодател на България

От: Стандарт -
195
Публиката определя кой е най-добрият работодател на България
A
A
A

Публичен вот ще определи най-добрия работодател в България в специална категория на водещите награди за най-добър работодател Career Show awards 2021. Отворено е гласуване, в което всеки може да се включи и да подкрепи едни от водещите работодатели у нас, взели участие в конкурса.

За престижното отличие “Работодател на публиката” се състезават над 80 компании. Всеки желаещ може да подкрепи до трима от своите фаворити тук: https://careershow.bg/awards/vote/

Гласуването започва днес и ще продължи до 3 септември. Победителите в Career Show Awards 2021 ще бъдат обявени на 14 септември.

Освен в категория “Работодател на публиката”, Career Show Awards отличава най-добрите работодатели, успешните стратегии и практики в сферата на Човешките ресурси в над 50 категории.

“С всяко следващо издание на Career Show Awards ставаме свидетели на все по-креативни и смели проекти за развитие работодателската марка на компаниите. Редица ангажиращи и вдъхновяващи стратегии за приобщаване, развитие и задържане на таланти демонстрират високо ниво на управление на човешкия капитал. Повишеният интерес към категория “CSR стратегия” е ясен знак, че компаниите инвестират и ясно осъзнават приноса си към общественото и икономическо развитие. Щастливи сме, че можем да дадем гласност на успешните стратегии в посока създаването на благоприятна работна среда у нас”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

За отличие в Career Show Awards тази година са подадени над 370 кандидатури, като най-популярните категории сред работодателите са: “Стратегия за обучение и развитие”, “Стратегия за социална отговорност”, “Стратегия "Здраве и уелнес", “Вдъхновяваща работна атмосфера”.

Победителите в Career Show Awards ще определи престижно жури от признати експерти с дългогодишен опит в различни сфери на бизнеса и обществения живот. Сред членовете на журито са инж. Васил Велев - Председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България; Стамен Янев - Изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции; Цветан Симеонов - Председател на УС на Българската търговско-промишлена палата; шеф-готвачът и предприемач Силвена Роу; продуцентът Андрей Арнаудов и други доказани професионалисти от различни сфери.

С най-добрите работодатели на България ще можете да се срещнете лично по време на водещото кариерно експо Career Show 2021 на 29 септември В Sofia Event Center и на-30 септември онлайн. На събитието ще разберете повече за работната атмосфера и кариерни възможности във водещите компании в България и Европа. Участието в Career Show 2021 е напълно безплатно след задължителна регистрация: https://careershow.bg/register/


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Career Show Вот 2021 Г.