Приемат поръчки за Samsung Galaxy S20 FE в онлайн магазина на А1

Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) е създаден като по-достъпна версия на флагманите от серия S

Приемат поръчки за Samsung Galaxy S20 FE в онлайн магазина на А1 | StandartNews.com

Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) е създаден като по-достъпна версия на флагманите от серия S

А1 започва кампания за предварителни поръчки на топ устройството Samsung Galaxy S20 FE в своя онлайн магазин. Зад съкращението „FE” стои Fan Edition, като от корейския производител са се опитали да зарадват феновете на бранда с устройство, което съдържа някои от най-добрите характеристики на S20 поколението, при това на изгодна цена.

Предварителните поръчки за S20 FE започнаха още с представянето на устройството в късните часове на 23 септември и ще продължат до 1 октомври. Доставките в цялата страна ще започнат ден по-късно, от 2 октомври. Това е и датата, на която започват продажбите в търговската мрежа на А1.

Освен за да притежават ново устройство, любителите на Samsung имат още поне две причини да направят предварителна поръчка за Samsung Galaxy S20 FE. Поръчалите го от А1 ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5000mAh. Освен това, всички заявили до 1 октомври ще имат възможност да спечелят и новата фитнес гривна на Samsung – Galaxy Fit2.

По-скромната цена на Samsung Galaxy S20 FE не трябва да подлъгва любителите на високите технологии. Това устройство се вписва отлично сред последните флагмани на производителя благодарение на своя 8-ядрен процесор Exynos 990, издръжливата си батерия с капацитет от 4500 mAh, както и прецизните високоговорители, разработени съвместно с AKG.

12-мегапикселовата камера на Samsung Galaxy S20 FE е насочена по-скоро към фотографите-любители, тъй като моделът остава далеч от внушителните 108 мегапиксела на модели като Galaxy S20 Ultra. В същото време тя се представя напълно задоволително, независимо от осветеността, а множеството филтри, част от софтуера на устройството, обещават много забавления за новите собственици на този смартфон.

Samsung Galaxy S20 FE идва със 128 GB пространство за съхранение на твърдия диск. Ако за някой това не е достатъчно, то може да се превърне в 1ТВ с помощта на слота за карта памет.

Външният вид на Samsung Galaxy S20 FE ще привлече вниманието дори и на неизкушените от високите технологии. Телефонът се предлага в богата гама от цветове – виолетов, син, зелен и червен.

Цената на месец за устройството започва от 39,99 лева при поръчка в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL за две години. Със същия план, но в брой, цената би била 869,99 лева. Повече информация за самото устройство може да бъде открита онлайн на А1.bg, а условията за играта за новата фитнес гривна Samsung Galaxy Fit2 са на сайта на производителя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай