Популярни личности в кампания срещу мрънкането

Прея, Явор Янакиев - 100 KILA, Китодар Тодоров, Биляна Йотовска, Йоанна Темелкова и др. призовават да спрем с мрънкането

Популярни личности в кампания срещу мрънкането | StandartNews.com

Популярни личности, артисти, както и родни инфлуенсъри се включиха в социална кампания под наслов #СтигаМрънка, инициирана от Career Show. Кампанията цели да провокира хората в посока развитие и действие, загърбвайки различни демотивиращи оправдания.

За втора година екипът на Career Show обединява родни популярни лица в каузата да предадат заедно посланието в борба с вкорененото в българско съзнание клише, че “нищо не можем да променим”. Десетки актьори, музиканти, журналисти, спортисти и инфлуенсъри се включиха със своя личен призив в мотивиращ видеоклип, за да напомнят, че конструктивното мислене е пътят към успеха.

“Стига мрънка” е израз, който е много типичен у нас, за да си напомним шеговито, че шанс за положително развитие винаги има. Нашият екип ежедневно работи както с активни млади хора, така и с доказани професионалисти и успешни личности, които всеки ден ни доказват, че успехът е постижим. Именно затова за втора година решихме да обединим доказани имена в различни сфери, които могат да използват влиянието си в една положителна посока. Така успяхме да съберем различни послания, с които да инвестираме в удовлетвореността, да провокираме мисленето на хората и да предизвикаме към действие. “Стига мрънка” е нашият начин да мотивираме и вдъхновим хората да следват мечтите си”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Вижте мотивиращото видео:

https://careershow.bg/stigamrunka/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай