Планирайте почивката си, за да спестите

Резервирайте отсега мечтаната ваканция в Албена, за да получите отстъпка

Планирайте почивката си, за да спестите | StandartNews.com
  • Служителите от кол центъра на курорта ще ви помогнат да изберете най-удобния за вас вариант за пла-щане
  • Резервирайте отсега мечтаната ваканция в Албена, за да получите отстъпка

Вероятно сте попадали на десетки статии и новини, в които се твърди, че хората от Западна Европа пла-щат по-малко за своята лятна ваканция. Всъщност, това не е дискриминационна практика, както вероятно подозирате. Ниските цени са в следствие от доброто планиране. А доброто планиране включва ранно резер-виране на мечтаната ваканция.

Ранните записвания на сайта albena.bg

са активни още от края на август 2019. Отстъпките започнаха от 40%, с което най-нетърпеливите успяха да резервират ваканцията си на изненадващо ниски цени. Все още имате шанс да се възползвате от специални-те оферти за ранни резервации, с които можете да се запознаете на адрес https://albena.bg/bg/oferti/early-bookings-2020

При своята резервация е важно да имате предвид, че

предварителното плащане не е задължително да стане веднага

но има определен срок, след който резервацията се изтрива автоматично. Ако по някакъв начин обаче ня-мате възможност да извършите плащането в определения срок, винаги можете да разчитате на служителите от кол центъра, които ще ви съдействат да изберете удобен за вас вариант за плащане. Ако се наложи да промените плановете си, в зависимост от периода, в който ни уведомите, резервацията може да бъде анули-рана безплатно или да заплатите минимална неустойка. Плащанията се извършват по различни начини - по банков път, с карта, PayPal или epay, а сигурността ви е гарантирана.

Защо да изберете точно Албена за добре планираната си ваканция? Комплексът е всичко, от което се нуж-даете за идеалната си ваканция. С безкрайния плаж с

безплатни за всички гости чадъри и шезлонги

съхранената природа, вътрешния еко транспорт, десетките възможности за спорт и забавление, инова-тивните СПА центрове, вкусната храна, произведена в собствените ни био градини и приятелското обслужва-не, ваканционното селище е мястото, което да превърнете в любимата дестинация за цялото семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай