Дончев открива конференция "Бизнесът и регионите"

Целта на конференцията е да се покажат добри практики за влиянието на бизнеса върху развитието на малките фирми в съответния регион

Дончев открива конференция "Бизнесът и регионите" | StandartNews.com

Вицепремиерът Томислав Дончев ще открие конференция, посветена на бизнеса и развитието на регионите. Форумът се организира от Стопанската камара, а сред гостите се очаква и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Фокус на дискусията са ефектите на големия бизнес върху икономическото развитие на регионите. Влиянието, което той оказва върху развитието на малкия бизнес и значението му за социалното развитие и качеството на живот в малките населени места.

Форумът ще обсъжда, както икономически аспекти, така и социални инициативи и въпроси, свързани с развитието на обществото.

Ще бъдат представени добри практики и решения в няколко от регионите в страната и проекти в подкрепа на развитието на  местните общности.

Анализ на регионалните профили ще представи изпълнителният директор на Института за пазарна икономика Светла Костадинова, а участие в панелите ще вземат висши мениджъри на големи, чужди и български компании.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай