Обявиха Топ 100 на най-добрите работодатели в България за 2021

Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.

Обявиха Топ 100 на най-добрите работодатели в България за 2021 | StandartNews.com

Тазгодишното издание на ежегодната престижна класация CareerShowIndex 2021 отличи 100-те най-добри работодатели на България за 2021 година. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години. 

“Класацията Топ 100 най-добри работодатели в България отличава компаниите, които систематично и целенасочено се развиват както икономически, така и в сферата на стимулиране, задържане и развитие на човешкия ресурс. Усилията, които полагат работодателите, за да създадат работна среда, отговаряща на повишаващите се стандарти, заслужават искрени адмирации. Щастливи сме да видим толкова много компании, които успяват да развият работодателската си марка и потенциала на служителите си в условия на динамично изменящи се обстоятелства и да поощрим стремежа им да бъдат работодател за пример”, споделя Симона Харизанова, съосновател на CareerShow.  

За кратко време възприятието за работодателска марка и основите, върху които стъпва добрата стратегия за нейното популяризиране, се измениха осезаемо. Факторите, които отличават едни работодатели от други, придобиха много по-комплексен характер. Вече не е достатъчно компанията да бележи финансов ръст или ръст на човешкия капитал, за да придобие популярност. На фокус са поставени по-дълбоки потребности на служителите, които трябва да бъдат посрещнати, за да се поддържа и развива тяхната ангажираност, лоялност и мотивация.

CareerShowIndex 2021 събира отличията на победителите в CareerShowAwards 2020, CareerShowAwards 2019, ForbesBusinessAwards 2020, ForbesBusinessAwards 2021, TopEmployer Institute и b2b Media Awards 2020.

В Класацията намират място компании от различни сектори, с различен размер и история на пазара на труда у нас. Сред 100-те най-добри работодатели на България намират място както компании с хиляди служители и десетилетно присъствие в България, така и стартъпи и млади компании, които доказват, че успешно разработената стратегия за развитие на благоприятна работна среда са ключова част от формулата за успех на всеки работодател.

Сред победителите в CareerShowIndex 2021 се нареждат фирми като Nexo, Риск Инженеринг АД, Уникредит.

Цялата класация на CareerShowIndex 2021 може да видите тук:https://careershow.bg/index/employer/

Класацията Топ 100 най-добри работодатели в България е инициатива на CareerShowAwards - водещите награди за най-добър работодател. Всяка година за отличие в CareerShowAwards се борят стотици кандидатури в над 50 категории. Победителите се определят от независимо жури от световнопризнати професионалисти с дългогодишен опит в различни области.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай