Незабавни плащания до 10 секунди през ОББ Мобайл и ОББ Онлайн на цената на стандартен превод

Клиентите на банката вече могат да извършват междубанкови преводи до 30 000 лв. за секунди

Незабавни плащания до 10 секунди през ОББ Мобайл и ОББ Онлайн на цената на стандартен превод | StandartNews.com

ОББ, част от белгийската финансова група KBC, предоставя на своите клиенти услуга за иницииране и получаване на превод от IBAN в IBAN до 10 секунди по Програмата за незабавни плащания Blink на Националната картова и платежна схема, част от БОРИКА АД. С нововъведението банката осигурява още един сигурен, бърз и удобен начин за извършване на най-масовите разплащания, за суми до 30 000 лв. чрез дигиталните канали ОББ Мобайл и ОББ Онлайн.

Незабавните плащания са възможни единствено между клиенти на доставчиците на платежни услуги, сертифицирани по Програмата Blink. Иновативната услуга оптимизира времето за обработка на междубанковите преводи в лева и е достъпна за клиентите на ОББ 24/7/365. Таксата на банката за извършване на незабавни плащания Blink е равна с тази за стандартните преводи през БИСЕРА, наредени от ОББ Мобайл и ОББ Онлайн. В случай на неуспешен превод, клиентите получават безплатно съобщение.

ОББ Мобайл е със стратегически фокус в развитието на процесите по дигитализация в ОББ. Приложението е на разположение 24/7/365 за всички основни операции за ежедневно банкиране, включително плащане на битови сметки, парични преводи в лева и валута, към собствени сметки и към бюджета.Карти, потребителско кредитиране, комуникационен център, инвестиционни продукти, застраховки, услуги отвъд банкиране (e-Винетка), дигитален онбординг за нови клиенти, услуги за не клиенти и още много други функционалности са на разстояние от един

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай