Най-много нови коли карат в Централна България

Седемте победители от играта на Kaufland Card вече получиха своите чисто нови автомобили VW Taigo

Най-много нови коли карат в Централна България | StandartNews.com
  • Седемте победители от играта на Kaufland Card получиха своите нови VW Taigo

Всички седем победители от играта на Kaufland Card вече получиха своите чисто нови автомобили VW Taigo. Най-много са спечелилите от градове в Централна България – по една кола отпътува за Пловдив, Стара Загора, Казанлък и Плевен. Останалите са от София, Разград и Бургас.

В продължение на 2 месеца всички, регистрирали своята Kaufland Card, имаха шанса да спечелят от играта на най-голямата верига хипермаркети у нас и да получат лично ключовете за своя нов автомобил от Ялчин Джем – главен търговски директор на компанията и член на борда на директорите. Победителите бяха изтеглени от независим специализиран софтуер в Централата на компанията в Германия.

„В Kaufland България непрекъснато се стремим към това да развиваме и подобряваме услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Картата за лоялни клиенти – Kaufland Card, която представихме на клиентите си едва преди няколко месеца, вече жъне огромен успех, тъй като тя е абсолютното въплъщение на това, че ние искаме да даваме повече добавена стойност към пазаруването. Повече от 1 милион българи регистрираха своята карта в рамките само на първия месец, което бележи своеобразен рекорд в Групата на веригата в Европа“, коментира Ялчин Джем.

Всяка седмица притежателите на дигитална или физическа карта Kaufland Card имат достъп до ексклузивни предложения с големи отстъпки. Част от тях беше и партньорството на Kaufland България с китайския технологичен бранд Xiaomi, което предостави възможност на клиентите да се сдобият с „умен“ уред за дома.

Всички седмични предложения се публикуват на сайта на хипермаркетите: Хубава седмица | Kaufland .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай