Събота,

Наша верига ресторанти дава работа и дом за бежанци от Украйна

От: Стандарт -
1536
Наша верига ресторанти дава работа и дом за бежанци от Украйна
A
A
A

На 9 март 2022 г. влезе в действие цялостна програма за пълноценно интегриране на бежанци от Украйна, които желаят да станат част от екипа на Нарру Bar & Grill, съобщават от ресторантската верига.

Програмата включва осигуряване на безплатно настаняване в София, Варна, Пловдив и Бургас и възможност за работа на до 900 души, които в зависимост от предпочитанията си и нивото на владеене на български език могат да работят като сервитьори и хостеси или като готвачи, помощник-готвачи и опаковчици. В инициативата влизат още и безплатно обучение и квалификация за всяка от позициите.

"Във време на война повече от всякога са нужни конкретни действия, с които да покажем съпричастност, поради което компанията ни взе решение да направи това, което е по силите ни, за да помогнем активно на бежанците от Украйна да намерят сигурност и възможност да изградят нов живот  в тази изключително тежка за тях ситуация", заяви Теодора Попова, изпълнителен директор на Нарру Bar&Grill.

Желаещите могат да се свържат с дирекция "Човешки ресурси" на компанията, където е създадено специално звено за обслужване на бежанците от Украйна на телефон +359 88 4990913.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com