На Миш-Маш фест има подаръци за всеки

Четвъртото издание на Миш-Маш фест – Christmas is coming, се провежда в София, в Центъра за култура и дебат "Червената къща"

На  Миш-Маш фест има подаръци за всеки | StandartNews.com

Четвъртото издание на Миш-Маш фест – Christmas is coming, се провежда в София, в Центъра за култура и дебат "Червената къща". С него „Момичетата от града“, които са организатори на феста, изпращат 2019 г. и дават възможност на посетителите да си купят уникална, ръчно изработена коледна украса, както и да вземат подарък за своите близки, предаде БГНЕС. Кристина Младенова, която е сред организаторите, каза, че това издание е най-голямото им до момента и в него свои творения показват над 65 изложители.

„Подготвили сме една селекция от български творци, автори и дизайнери, които представят пред нашата публика всякакви творения – от бижута, аксесоари, дрехи, украса за дома, коледни играчки, храни, напитки, за да може да се подготвим подобаващо за идващите празници. Тук има за всеки по нещо. Има и за мъжете, и за жените, и за децата уникални детски играчки, книжки. Всеки, каквото търси, ще го намери при нас“, заявява тя. По думите й посетителите идват, за да си купят коледна украса и подаръци за близките. Младенова подчерта, че фестът е сезонен и има четири издания годишно. Коледното издание на феста, който е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2019 г., продължава до 19 ч. днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай