Петък,

Лорер помага на Русе. Нови проекти

От: СТАНДАРТ -
504
Лорер помага на Русе. Нови проекти
A
A
A

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отива в Русе, за да открие конференцията „Иновации и растеж: Русе“, която ще покаже възможностите за подкрепа на бизнеса от страна на Министерство на иновациите и растежа. В 12.30 министър Лорер ще даде брифинг за медиите.

Форумът, организиран по инициатива на Министерство на иновациите и растежа започва в 09:00 ч. на 15 април 2022 г. в сградата на Регионална библиотека “Любен Каравелов”, Русе. Конференцията „Иновации и растеж: Русе“ ще представи най-важната информация относно възможностите за подкрепа и финансиране на бизнеса в рамките на новосъздаденото министерство.

Организатор на проявата е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Русенската търговско-индустриална камара.

На конференцията ще бъдат представени инструментите за развитие и подкрепа на българския бизнес, свързани с насърчаването на иновациите, интернационализацията, новите технологии и проектите за финансиране от страна на ръководствата на ИАНМСП, Българска банка за развитие (ББР), Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ (Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“), както и Фонд мениджър на финансови инструменти (Фонд на фондовете).

Участници във форума ще бъдат представители на бизнеса, публичния сектор и академичните среди, като събитието ще представи и възможност за установяване на нови бизнес контакти.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com