Петък,

Лорер помага на Русе. Нови проекти

От: СТАНДАРТ -
362
Лорер помага на Русе. Нови проекти
A
A
A

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отива в Русе, за да открие конференцията „Иновации и растеж: Русе“, която ще покаже възможностите за подкрепа на бизнеса от страна на Министерство на иновациите и растежа. В 12.30 министър Лорер ще даде брифинг за медиите.

Форумът, организиран по инициатива на Министерство на иновациите и растежа започва в 09:00 ч. на 15 април 2022 г. в сградата на Регионална библиотека “Любен Каравелов”, Русе. Конференцията „Иновации и растеж: Русе“ ще представи най-важната информация относно възможностите за подкрепа и финансиране на бизнеса в рамките на новосъздаденото министерство.

Организатор на проявата е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Русенската търговско-индустриална камара.

На конференцията ще бъдат представени инструментите за развитие и подкрепа на българския бизнес, свързани с насърчаването на иновациите, интернационализацията, новите технологии и проектите за финансиране от страна на ръководствата на ИАНМСП, Българска банка за развитие (ББР), Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ (Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“), както и Фонд мениджър на финансови инструменти (Фонд на фондовете).

Участници във форума ще бъдат представители на бизнеса, публичния сектор и академичните среди, като събитието ще представи и възможност за установяване на нови бизнес контакти.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички