Картите на Инвестбанк с нова визия

Картите на Инвестбанк с нова визия | StandartNews.com

София. От началото на м. юли Инвестбанк започва да издава кредитните карти Visa Classic, Visa Business и Visa Gold и дебитните карти Maestro с нов модерен дизайн. Предстои обновяване на дизайна и на дебитните карти Visa Electron и V PAY.

Новите визии на картите на Инвестбанк представят детски рисунки, градска тематика и български фолклор и предлагат един нетрадиционен поглед към понятието банков продукт чрез свежи идеи и оригиналност.

Всяка от визиите носи различно послание и символика, като обединяващ мотив са изконните български ценности – семейство, дом, родина, природа, български бит и фолклор. Дизайнът на новите карти е вдъхновен от каузата на Инвестбанк за подкрепа на духовните и културни ценности на България.

Кредитните и дебитните карти на Инвестбанк предоставят удобство при плащанията и отговарят на най-високите съвременни изисквания за сигурност, гарантирани чрез технологията „чип и ПИН". Допълнително предимство на кредитните карти на банката е, че от началото на м. юни 2013 г. те се предлагат при по-изгодни лихвени условия.

Инвестбанк предлага широка гама картови продукти, съобразени с изискванията на пазара и нейните клиенти – граждани, фирми, семейства, служители на корпоративни клиенти, карти за получаване на социални плащания, кредитни карти за пътуващи хора и лица, упражняващи свободни професии.

Допълнителни услуги към дебитните и кредитните карти, от които могат да се възползват настоящите и бъдещите клиенти на Инвестбанк, са 3D картова защита, предоставяща по-голяма сигурност при онлайн разплащанията, както и SMS–известяване, което дава информация на клиентите за извършените от тях транзакции и движението по картовите им сметки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай