Как успешно да инвестираме в бизнеса?

Конференцията „Механизми за успешно финансиране“ е с изцяло практическа насоченост

Как успешно да инвестираме в бизнеса? | StandartNews.com

Имате идея за стартиращ бизнес. Все още не сте сигурни коя е подходящата форма за неговото финансиране. Професионални съвети и предложения ще споделят с вас нашите експерти, които ви очакват в рамките на конференцията „Механизми за успешно финансиране“ част 1.

Събитието  ще се проведе  на 27-ми февруари 2020г. в зала "Брюксел" в хотел „Метрополитън“,  бул. „Цариградско шосе“ № 64, гр. София.

Успешно развиващи се компании в България, както и тези, които стартират своя бизнес, ще могат да се запознаят с различни работещи  финансови инструменти и инвестиционни продукти, алтернативни на   традиционното банково финансиране.

Конференцията „Механизми за успешно финансиране“ ще постави фокус  и върху възможностите и приоритетите за допълнително финансиране на частния бизнес с цел инвестиция за разрастване и разширяване на всяка компания.

Форумът е с изцяло практическа насоченост. Това е точното място, където ще научите повече за успешните бизнес практики, както и ще  установите полезни контакти с представители на различни бизнес компании и потенциални партньори.

Заявка за участие в събитието се приема до 26 февруари 2020г. на следния имейл адрес:

https://dmi-events.com/events/%d0%b8%d0%bd%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%b2-%d0%b1%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%b0/

 

В рамките на конференцията, участниците ще имат възможността да обменят опит и да споделят идеи за бизнес развитие. Водещи експерти от Фонд на Фондовете, консултантска фирма „Денкщат“ България,   застрахователни дружества и др., ще дискутират по темите за финансиране и инвестиране в актуалната българска бизнес среда. Специално участие ще вземе и г-н Павел Велков – Управляващ партньор на компания „Морнингсайд Хил“.

През последните няколко години  все по-често се поставя въпроса за разширяване на бизнеса чрез различни и успешно действащи съвременни методи. Конференцията ще послужи като място за среща на всички заинтересовани от прилагането на тези успешни модели в своя бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай