Как да съчетаеш работа и почивка през лятото

Lidl предлага интересна възможност, с която може да се съчетае полезното с приятното

Как да съчетаеш работа и почивка през лятото | StandartNews.com
  • И защо да се възползваш от сезонните възможности в Lidl

На пръв поглед комбинацията работа и почивка изглежда неестествена. Особено през летния сезон, когато ни се иска да прекараме колкото е възможно повече време край морето. Това съчетание обаче всъщност може и да е полезно и хем работата да върви по-леко, хем и почивката да е спокойна, а защо не и доходна.

Един такъв удобен и ползотворен вариант е сезонната работа на нашето Черноморие в Lidl. Кое обаче е най-важното, което трябва да знаеш и да съобразиш?

На първо място, кой морски град е най-доброто място за теб. Какви са твоите лични предпочитания, а защо не и къде планират да се озоват и приятелите ти през летните месеци. Хубавото е, че списъкът с морски дестинации, където Lidl предлага сезонна работа, е дълъг – Варна, Бургас, Балчик, Несебър, Созопол, Поморие и Царево. Още по-удобно е, че за Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол компанията подсигурява и настаняване.

Безспорно един от основните критерии при всяко начинание е финансовият. Затова и тук е добре да предпочетеш надежден работодател, със сигурно и добро месечно възнаграждение. Това несъмнено е факт при Lidl, който освен едно от най-добрите заплащания, добавя и бонус за отработен ден през летните месеци. Едновременно с това, за трета поредна година компанията бе отличена с международния сертификат TOP Employer, което безспорно е висока оценка за това, че на нея може да се разчита.

Lidl предлага и допълнителни придобивки, които показват, че истински цени служителите си. Това е още по-важно, когато балансът работа-личен живот се явява ключов за съчетаването на работата с морето. Служителите във веригата получават допълнителен ден отпуск за рождения си ден, карта Multisport, 80 лв. ваучери за храна и др. Друго предимство е, че се работи на смени – така комбинацията до обяд на работа – следобед на плаж е още по-лесна.

Последният въпрос, преди да разгледаш възможностите и да кандидатстваш, е свързан с това да избистриш очакванията си, за да се чувстваш наистина спокоен. Направи си „план“, който да ти помогне в съчетаването на работата и личния живот. Разбира се, почти невъзможно е да се направи идеален такъв. Тук по-скоро говорим за това да си представиш как ще изглежда тази комбинация и да се подготвиш. Така ще си по-спокоен и подготвен за това, което те очаква. Също така е добре да предпочетеш работа, където можеш да останеш през целия сезон. А защо не и след това, ако работата ти хареса и се справяш добре. Това ще ти спести притеснения по смяна на позицията и ще ти даде полезно чувство за принадлежност. Така ще имаш шанс истински да се насладиш на комбинираното преживяване.

Повече за възможностите за сезонна работа в Lidl научи тук

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай