Как да останем свързани, докато сме в чужбина

Революция в над 130 дестинации

Как да останем свързани, докато сме в чужбина | StandartNews.com

Независимо дали пътуваме в чужбина по работа или за удоволствие, нуждата от надеждна комуникация и бърз достъп до интернет е от ключово значение. Днес, посредством напредъка на мобилните комуникации и смартфоните, с които разполагаме, имаме възможност да сме постоянно онлайн и да сърфираме в интернет независимо къде се намираме. Само с няколко клика можем да се свържем с близките си, да проверим хотелската си резервация, да наемем автомобил, да потърсим най-близката забележителност или пътя към следващата ни бизнес среща.

Важно условие за спокойно и незабравимо преживяване извън България е да разполагате със смартфон и подходящ тарифен план с включен роуминг. За всички пътуващи извън страната А1 предлага иновативния тарифен план Roaming Revolution, който предоставя много изгодни условия за общуване в над 130 дестинации на 6 континента.

Революция в над 130 дестинации

Roaming Revolution има за цел да направи комуникацията на всички абонати на А1, които планират пътуване зад граница, още по-достъпна с повече минути и мегабайти за общуване. Тарифният план разделя света на 5 зони, като всяка зона включва различни дестинации, за които важат фиксирани цени за мегабайти и разговори.

Чрез обособяването на 5 роуминг зони Roaming Revolution дава възможност на потребителите лесно да се ориентират за различните условия на ползване на услугата в зависимост от дестинацията за пътуване.

Към Великобритания и страните от Западните Балкани (Северна Македония, Сърбия и Турция) има засилен интерес от страна на българите и поради тази причина А1 ги е обособила в отделна зона - 2. В нея телекомът предлага на клиентите си неограничени разговори към ЕС и Великобритания и 500 МВ мобилен интернет на максимална скорост срещу дневна такса от 4,99 лв.

Зона 3 на A1 Roaming Revolution включва популярни дестинации като Черна гора, Албания и Швейцария. За тези държави срещу дневна такса от 9,99 лв. всеки абонат на А1 може да получи възможност за провеждане на разговори на цена от 0,59 лв. на минута. При активиране на плана клиентите ще получат и 500 MB мобилен интернет.

Любопитни са и възможностите за общуване, които Roaming Revolution предлага за по-далечни и екзотични дестинации като Нова Зеландия, Бахрейн, Катар, Мадагаскар, Тайланд, Южна Корея, Япония. Дневната такса за страни от Зона 4 е от 19,99 лв., като срещу нея потребителите получават 500 MB мобилен интернет и възможност за провеждане на разговори на цена от 1,99 лв. на минута.

Последната зона - 5 включва всички други страни извън останалите групи. При нея няма дневна така, а потребителите заплащат 2,99 лв. за изходящи или входящи обаждания, а цената на един мегабайт мобилен интернет е от 9,99 лв.

Всеки клиент на А1 може да провери в коя зона се намира неговата дестинация на сайта на компанията - www.a1.bg/rr. Потребителите могат лесно да активират Roaming Revolution през мобилното приложение Моят А1 и неговата уеб версия на А1.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай