Истина? Сензационни оферти на имоти по морето

Каква е разликата с цените в столицата

Истина? Сензационни оферти на имоти по морето | StandartNews.com

Сензационно изгодни предложения за имоти по морето!

Три имота по морето струват колкото един в столицата, показа сравнение в обявите за продажба на жилища. В момента на пазара се предлага огромен тристаен апартамент на брега на морето в Поморие за 56 100 евро, предава „Телеграф“ .

Той се състои от дневна с кухненски бокс, две спали, баня и две тераси. Цената включва и наличното обзавеждане и оборудване.

Имотът се намира в комплекс с басейн, бар и детска площадка, както и охрана, годишната таксата за поддръжка е 9,60 евро на квадратен метър.

За конкретния имот, който е 94 квадрата, сумата, която трябва за поддържане на комплекса, е 902 евро.

За сравнение средната цена на тристайни имоти със сходна квадратура в столицата е 170 000 евро, което е три пъти по-скъпо. В районите Обеля, Надежда, Люлин например може да се намери имот на по-ниска цена, а по-скъпи са в Изток, Центъра, Витоша и други.

Цените на имотите по морето са скочили през последната година, като основна причина е интересът към тях от чужденци. B ĸypopтитe мacoвитe пoĸyпĸи ca нa eднocтaйни и двycтaйни aпapтaмeнти нa cpeдни цeнимeждy 30 000 eвpo и 70 000 eвpo.

Нaй-мнoгo ca cдeлĸитe, cĸлючeни oт чyждeнци в Бaнcĸo и Cлънчeв бpяг, съобщава „Флагман“. Eднa чacт oт нoвитe cдeлĸи ca oт pycĸи гpaждaни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай