Вторник,

Героите от „Замръзналото кралство“ се завръщат в BILLA

От: Стандарт -
424
Героите от „Замръзналото кралство“ се завръщат в BILLA
A
A
A
  • Веригата представя нова лоялна програма с вълшебна колекция, вдъхновена от анимационните филми, която включва чаши, възглавници и одеяло

BILLA България стартира нова вълшебна лоялна програма с част от най-любимите семейни герои от анимационния филм на Disney – „Замръзналото кралство“. Търговската верига предлага на своите клиенти богата продуктова гама от избрани артикули, сред които пъстри порцеланови чаши с образите на героите Елза, Анна, Кристоф и Олаф за по-весела закуска, три декоративни възглавници с вълшебна мекота, които носят ликовете на главните герои, и топло одеялце, с образа на Олаф.

„Щастливи сме, че със своята нова лоялна програма отново внасяме радост в домовете на потребителите и допринасяме за повече детски усмивки. За пореден път, пренасяме света на киното по-близо до тях с новата серия лимитирани продуктови предложения. В продължение на близо два месеца, те ще бъдат част от асортимента във всички обекти на BILLA в страната, като допълват богатото разнообразие от артикули с високо качество на достъпна цена, съобразени с различните вкусове и предпочитания“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Кампанията ще бъде активна до 20 април 2022 г. включително или до изчерпване на наличните количества. При всяка своя покупка на минимална стойност 20 лв., реализирана в избран магазин на BILLA в страната, потребителите получават право да закупят избран артикул от ексклузивната колекция на Disney – „Замръзналото кралство“ с отстъпка до 65% от редовната продажна цена.

Пълните правила на лоялната кампания на BILLA България и повече детайли за включените в нея продукти, са достъпни в сайта на търговската верига.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com