Fibank с голяма кауза! Помага за развитието на обществото

Каузата, зад която Fibank застава, е насочена към борбата с климатичните промени

Fibank с голяма кауза! Помага за развитието на обществото | StandartNews.com

За поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) насочва вниманието на обществото към значима кауза, помагаща за устойчивото развитие на нашето общество, посредством своя луксозен календар за предстоящата 2024-а година. Изменението на климата засяга всички региони по света и в България.

Акцент тази година се поставя върху стойността на водата и опазването й като незаменим природен ресурс. Каузата, зад която Fibank застава, е насочена към борбата с климатичните промени, недостига на вода и замърсяването. Чрез популяризиране в обществото на високата стойност, която този природен ресурс има за нас, може да се запази ползата за всички. 

Концепцията на календар 2024 е уникална, като съчетава финеса и грацията на девойките и  момичетата от Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ), които изпълняват своите изящни композиции в стилистиката на динамичната енергия, която ни дава водата. Зад реализацията на проекта застава екипът на рекламна агенция KIWI Advertising, a уникалните кадри са заснети от фотографа Петър Пешев.

Както всяка година и тази, календарът на Fibank има не само социална, но и благотворителна кауза. Всеки клиент, който желае да се включи в дарителската инициатива и да подкрепи БФХГ, може да придобие този календар на символичната сума от 10 лв. от всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на кампанията Fibank ще удвои събраната сума. Събраните средства ще бъдат използвани с благотворителна цел изцяло в полза на БФХГ.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай