Сряда,

ЕНЕРГО-ПРО връчи зелен сертификат на Север Експорт ООД

От: Стандарт -
A
A
A

Фирма Север Експорт ООД, повече от 20 години водещо име в националната и местна рибопреработвателна промишленост и дистрибуция, се присъедини към общността на „зелените“ компании в България. Сертификатът, удостоверяващ използването на 100 % енергия, генерирана по екологичен път, беше предаден на Полина Харасимова, маркетинг мениджър в Север Експорт от Албена Лазарова, търговски директор в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги и Деница Николова, мениджър продажби.

Фирма Север Експорт е експерт в своя бранш, дългогодишен клиент и уважаван партньор на енергийния търговец. Ориентирана към производство и търговия с риба и рибни изделия от висок клас, Север Експорт държи на контрола на качеството, затова работи в условията на затворен цикъл при местния добив и само с доказали се във времето чуждестранни дистрибутори при внос. Изборът да използва изцяло зелена енергия е част от политиката на Север Експорт за чиста природа и бъдеща гаранция за качество на предлаганата от фирмата продукция.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги насърчава производството и търговията с електроенергия, генерирана по екологичен начин. Компанията издава удостоверения за зелена енергия в уверение на това, че продадената електрическа енергия е произведена изцяло от възобновяеми източници. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие, които се прехвърлят на името на клиента в регистъра на Агенцията.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Препоръчани новини

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички