Черният петък даде сензационна оферта до Лондон

Двудневната самолетна екскурзия за 400 лева

Черният петък даде сензационна оферта до Лондон | StandartNews.com

Промоциите около „Черния петък” свалиха двудневната самолетна екскурзия до Лондон на 400 лева, показа проверка на „Монитор” в платформите за онлайн резервации. Авиокомпании и турагенции масово започват промоционални кампании за предстоящите коледно-новогодишни празници.

Според офертата самолетна екскурзия от София до британската столица включва двупосочен самолетен билет, автобусен транспорт и две нощувки в хотел. По желание на туристите към пакета могат да бъдат включени още 2 закуски срещу 15 паунда, панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод - 25 паунда, целодневна екскурзия до Уиндзор и Оксфорд - 80 паунда.

Считано от 1 октомври 2021 г., българските граждани ще могат да влизат във Великобритания само с международен паспорт.

Според противоепидемичните изисквания пък пристигащите от страни извън ''червения списък' на COVID картата лица, които са завършили пълен курс на ваксинация, следва да се подложат на тест за коронавирус до втория ден след пристигането си и да попълнят PLF формуляр до 48 преди кацането във Великобритания.

Макар до Коледа да остава повече от месец, мрежата вече е залята с примамливи оферти за пътешествия из приказните щандове на коледните базари в Европа.

Междувременно един от нискотарифните авиопревозвачи също изненада своите клиенти, започвайки кампания „У дома за Коледа”. В случай че решите да резервирате пътуване за периода 16 ноември - 6 декември, то еднопосочният билет ще бъде на цени от 15 лева (Бристол, Будапеща),

Задължително условие е да закупите своите билети в срок до 20 ноември. Ако сте любители на дългосрочните планове, може да се възползвате и от възможността за 5-звездна лятна почивка в Кранево на половин цена. Резервацията следва да бъде направена от 22 до 28 ноември и използвана до 24 юни 2022 г.

Домакините предлагат настаняване с три вида изхранване - закуска, закуска и вечеря, а също и All Inclusive. Намаленията започват от 30%, като потребителите могат да открият и такива в размер на 50 на сто за вила на метри от морето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай