Сряда,

BILLA поощрява любопитството на малки и големи към „Невероятните животни“ от нашата планета

От: Стандарт -
176
BILLA поощрява любопитството на малки и големи към „Невероятните животни“ от нашата планета
A
A
A
  • Веригата пуска нова клиентска програма за семейства с деца
  • Програмата включва колекция от 160 стикера (80 за образователния глобус и 80 за паспорта) и татуировки със снимки на диви животни, застрашени от изчезване

BILLA България стартира новата образователна програма - „Невероятните животни“, която е насочена към децата от различни възрасти. Чрез нея компанията представя любопитни факти и насърчава опазването на дивите животни, които са застрашени от изчезване. Програмата включва колекция от 160 стикера и временни татуировки, които потребителите могат да събират в специален албум с кратка информация за конкретен животински представител или да залепят върху образователен 3D глобус за визуализиране на родината му.

„Щастливи сме, че с реализирането на програмата „Невероятните животни по света“ за пореден път можем да станем част от живота на нашите клиенти и техните деца, като им даваме възможност да се учат и направят нещо много добро - да опознаят световната фауна със застрашените видове животни по света и да се научат как да ги опазват, докато се забавляват,“ споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

В периода от 14 април до 18 май 2022 г. включително или до изчерпване на количествата, при всяка покупка на стойност 15 лв., реализирана в магазинната мрежа, клиентите получават безплатна опаковка от 4 стикера с изображения на животни. В някои от опаковките ще има добавена и по една татуировка с изображение от колекцията „Невероятните животни по света“. Извън кампанията, опаковките могат да бъдат закупени от всички магазини BILLA на цена 0,99 лв. На разположение ще бъдат също и колекционерски албум и образователен глобус за залепване на изображенията на обща стойност от 5,99 лв.

Пълните правила на потребителската програма и повече детайли за продуктите в нея, са достъпни в магазини BILLA или в сайта на търговската верига www.billa.bg.   


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички