Събота,

BILLA поощрява любопитството на малки и големи към „Невероятните животни“ от нашата планета

От: Стандарт -
814
BILLA поощрява любопитството на малки и големи към „Невероятните животни“ от нашата планета
A
A
A
  • Веригата пуска нова клиентска програма за семейства с деца
  • Програмата включва колекция от 160 стикера (80 за образователния глобус и 80 за паспорта) и татуировки със снимки на диви животни, застрашени от изчезване

BILLA България стартира новата образователна програма - „Невероятните животни“, която е насочена към децата от различни възрасти. Чрез нея компанията представя любопитни факти и насърчава опазването на дивите животни, които са застрашени от изчезване. Програмата включва колекция от 160 стикера и временни татуировки, които потребителите могат да събират в специален албум с кратка информация за конкретен животински представител или да залепят върху образователен 3D глобус за визуализиране на родината му.

„Щастливи сме, че с реализирането на програмата „Невероятните животни по света“ за пореден път можем да станем част от живота на нашите клиенти и техните деца, като им даваме възможност да се учат и направят нещо много добро - да опознаят световната фауна със застрашените видове животни по света и да се научат как да ги опазват, докато се забавляват,“ споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

В периода от 14 април до 18 май 2022 г. включително или до изчерпване на количествата, при всяка покупка на стойност 15 лв., реализирана в магазинната мрежа, клиентите получават безплатна опаковка от 4 стикера с изображения на животни. В някои от опаковките ще има добавена и по една татуировка с изображение от колекцията „Невероятните животни по света“. Извън кампанията, опаковките могат да бъдат закупени от всички магазини BILLA на цена 0,99 лв. На разположение ще бъдат също и колекционерски албум и образователен глобус за залепване на изображенията на обща стойност от 5,99 лв.

Пълните правила на потребителската програма и повече детайли за продуктите в нея, са достъпни в магазини BILLA или в сайта на търговската верига www.billa.bg.   


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com