BILLA откри своя 7-ми магазин в Бургас

Магазинът ще предложи разнообразен асортимент от над 4500 артикули

BILLA откри своя 7-ми магазин в Бургас | StandartNews.com

 

  • Магазинът ще предложи разнообразен асортимент от над 4500 артикули

Днес, 14 юли 2022 г., отвори врати седмият магазин на BILLA България в Бургас, разположен в кв. Сарафово, на ул. „Слънце“ № 30, в непосредствена близост до летището на града. Компанията инвестира над 1 300 000 лв. в изграждането на обекта, който ще предложи модерен интериор и дигитални иновации, подобряващи потребителското преживяване.

„Горди сме, че днес посрещаме още членове в нашия голям екип и че допринасяме за създаването на нови 23 работни места. С тази стъпка насърчаваме и цялостната заетост в страната, като затвърждаваме позицията си на отговорен работодател. BILLA България работи активно в посока подкрепа на своите служители, увеличаване на техните възнаграждения, осигуряване на кариерни обучения и допълнителни стимули, като се стреми да осигури най-доброто както за тях, така и за нашите клиенти. В тези предизвикателни времена, продължаваме да се развиваме, мотивирани да отговорим на нарастващите очаквания на потребителите за бързо и удобно пазаруване“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Новият BILLA магазин в Бургас ще посрещне своите клиенти с уютна атмосфера и съвременно оборудване с хладилни витрини от последно поколение, както и енергоспестяващо LED осветление, което съдейства за по-ниското потребление на електричество и опазването на околната среда и ценните ресурси. Традиционните хартиени етикети на продуктите в обекта са заменени с електронни такива, които предоставят информация за цена, тегло, произход и производител на всеки артикул.

Наред с дигиталните нововъведения, върху търговска площ от 475 кв. м., клиентите на магазина ще открият и разнообразен асортимент от над 4500 висококачествени продукти, сред тях  и добре познатите собствени марки на веригата, като BILLA Bio, BILLA Brand, BILLA Premium, Clever, български плодове и зеленчуци  „BILLA Градини“, отгледани по специална програма за намаляване нивата на пестицидите, както и месо със 100% роден произход с марка „Българска ферма“.

По случай откриването на новия филиал търговската верига ще зарадва жителите на града и неговите гости със специална брошура с ексклузивни предложения, намаления и атрактивни оферти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай