БГ мобилно приложение за бързо и лесно пресмятане на ДДС

То може да бъде намерено в Apple AppStore и Google Play.

БГ мобилно приложение за бързо и лесно пресмятане на ДДС | StandartNews.com

Какво е ДДС? Това е данъкът, който търговците на продукти и услуги плащат, според българското законодателство. Стандартната ставка за България е 20 процента, но това не важи за някои определени стоки и услуги, ползващи се преференции и, съответно, намален ДДС от 9%. Примери за това са някои книги, памперси и пелени, детски храни и други.

Българското приложение ДДС калкулатор

Една от най-важните особености на ДДС е, че този данък се заплаща от крайният потребител. Всяка държава определя своята конкретна данъчна ставка, което понякога може да затрудни значително изчислението на данъка. Ето защо, специалистите разработиха специален калкулатор за изчисление на ДДС, с чиято помощ можете бързо и лесно да пресметнете стойностите, независимо за коя държава се отнасят те и с всички актуализации в реално време.

Това значително ще улесни много търговци, защото, с помощта на ДДС калкулатора, те могат на момента да изчислят ставката на ДДС, както и цената без данъка и да получат бързо надеждната информация, от която се нуждаят.

Вече не е нужно да се притеснявате дали сте направили вярно всички изчисления. Когато става въпрос за множество такива, рискът от грешка не е за пренебрегване. За разлика от изчисленията „на ръка“, работата с българското приложение ДДС калкулатор е далеч по-бърза и по-надеждна.

Не бива да пренебрегваме факта и че условията за изчисление на ДДС постоянно се актуализират, като това важи не само за България, а и за всички страни по света. Но използвайки приложението ДДС калкулатор, вие си гарантирате сигурност на получените резултати, тъй като то е съобразено с последните актуализации.

Бъдете в крак с всички нововъведения, без значение дали става въпрос за международната икономика или България!

Приложението работи както с устройства iPhone, така и устройства, използващи Android, което е още едно от неговите големи предимства. Може да бъде намерено в Apple AppStore и Google Play. С него ще бъдете надеждно информирани колко трябва да заплатите в края на вашите финансови транзакции за услуги и стоки.

Работата с българския ДДС калкулатор е много лесна, защото той е създаден специално за ваше улеснение. Всеки може да работи с приложението и да се възползва от неговата рационалност.

Калкулаторът на ДДС няма да ви подведе. Създателите са се погрижили да разработят постоянно актуализираща се система със суми на ДДС за много страни. Например, освен ставките на ДДС в България, приложението ще уведоми за текущите ставки на ДДС и за над 150 страни по цял свят. И цялата тази информация е достъпна от всяка точка и само с помощта няколко кликвания.

Опитайте още сега и ще се убедите, че приложението е точно това, от което се нуждаете във вашата работа.

ДДС калкулатор – премиум версия

За всички, на които постоянно им се налага да използват калкулатора на ДДС, разработчиците са се погрижили да осигурят специална премиум версия за максимално улеснение. Тя е предназначена за тези от вас, извъшващи много калкулации, като екстрите, които предлага са наистина много. Например възможност за добавяне на персонализирана справка, разширена история, в която може да видите всички ваши изчисления, направени до момента, както и лесен начин за промяна на ДДС от една държава, в друга. Премиум версията е лишена от реклами и ви осигурява небивало удобство.

Вече не е нужно да губите време в банални изчисления на ставките ДДС, защото само с няколко кликвания ще получите пълната информация, от която се нуждаете. Посветете свободното си време на по-важни неща, освободете графика си и бъдете по-продуктивни и по-успешни!

Българският ДДС калкулатор ще се погрижи да се справяте възможно най-бързо и най-добре с работата си. Независимо какво предлагате – стоки или услуги, той е винаги на ваше разположение. Можете да го използвате когато и където си пожелаете!

Не пропускайте тази златна възможност, оптимизирайте работата си, използвайки калкулатора и бъдете в крак с най-новите актуализации, свързани с данъка ДДС у нас и в другите държави по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай