Армеец и ЦКБ Живот с нова съвместна застраховка „Живей и пътувай“

Тя включва покритие на рискове, предлагани от двата застрахователя в една полица

Армеец и ЦКБ Живот с нова съвместна застраховка „Живей и пътувай“ | StandartNews.com
  • Продуктът включва покритие на рискове, предлагани от двата застрахователя в една полица

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ и Застрахователно еднолично акционерно дружество „ЦКБ Живот“ надградиха дългогодишното си партньорство, предлагайки нов съвместен застрахователен продукт - „ЖИВЕЙ И ПЪТУВАЙ“. Той ще се предлага от 1 февруари и ще осигури възможността български и чуждестранни граждани с разрешение за дългосрочно или постоянно пребиваване в България на възраст до 64 години включително, които пътуват из страната по работа или за удоволствие, да получат сигурна и надеждна защита чрез комбинирано покритие на широк кръг от рискове. Застраховката може да се сключи индивидуално или групово от работодатели, които желаят да осигурят защита на своите служители.

Сред основните предимства на „ЖИВЕЙ И ПЪТУВАЙ“ са покритието на рисковете, предлагани от двата застрахователя в една полица, директното заплащане на разходите към Планинска спасителна служба, както и облекчената процедура по сключването на групови полици.

За по-голямо удобство на клиентите, новата застраховка от портфолиото на ЗАД „Армеец“ и ЗЕАД „ЦКБ Живот“ се предлага в различни пакети според застрахователната сума. Така всеки може да избере при какви лимити да се застрахова, в зависимост от потребностите си. Те ще могат да включат в застраховката си покритие на разходите за рискове, настанали в срока на застрахователния договор, който може да бъде за срок от 1 година за индивидуални полици и 1, 2 или 3 години за груповите.

Застраховалите се биха могли да получат обезщетение при: трайна неработоспособност вследствие на заболяване с определена степен на увреждане от ТЕЛК/НЕЛК над 70%; загуба на живот вследствие злополука или ПТП; трайна или намалена работоспособност на застрахованото лице вследствие злополука със степен на увреждане от 0 до 100%; медицински разходи при хоспитализация и транспортиране или репатриране вследствие на злополука или акутно заболяване, както и разходи за високоспециализирани изследвания при болнично лечение на онкологични заболявания, инфаркт и инсулт. Застраховката „ЖИВЕЙ И ПЪТУВАЙ“ покрива още медицински разходи за долекуване в домашни условия след проведена хоспитализация вследствие на заболяване или злополука от минимум 3 дни, разходи за планинско спасяване, осъществено от ПСС към БЧК и дневни пари за болничен престой от минимум 5 дни вследствие на заболяване или злополука.

Повече подробности за новия застрахователен продукт „ЖИВЕЙ И ПЪТУВАЙ“ може да откриете на www.armeec.bg, както и на www.ccb-life.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай