AMUSNET INTERACTIVE е новото име на EGT INTERACTIVE

T компанията, която е един от водещите доставчици на гейминг софтуер, позната на широката аудитория като EGT Interactive, променя името и визуалната си идентичност като част от плановете си за дългосрочно бизнес развитие

AMUSNET INTERACTIVE е новото име на EGT INTERACTIVE | StandartNews.com

IT компанията, която е един от водещите доставчици на гейминг софтуер, позната на широкатааудитория като EGT Interactive, променя името и визуалната си идентичност като част от плановете си задългосрочно бизнес развитие.

Тази година компанията навърши шест години от основаването си, катоекипът ѝ има над десетгодишен опит в създаването на гейминг софтуер. През 2020 г. Amusnet Interactiveоглави класацията на 50-те най-рентабилни компании в България, част от специалното издание „К100“ на„Капитал“, и вече няколко поредни години бележи ръст, в пъти по-голям от средния за геймингиндустрията в страната.

Заедно с промяната на визуалната идентичност и името, компанията сменя и локацията на офиса си в гр.Софияс амбицията да предостави още по-вдъхновяваща работна среда за своите близо 400 служители.Amusnet Interactive разшири значително продуктовото си портфолио с разнообразни слот игри, лайвказино, кено, лото и други вертикали, набиращи популярност. Компанията предлага над 200 игри, коитоса налични в платформите на над 750 оператори в 20+ различни юрисдикции.

„Успехите ни се дължат на оптималната комбинация от интуитивен интерфейс, бърз софтуер и алгоритми,осигуряващи добра възвръщаемост на играчите. Продължаваме да инвестираме в подобряване насъществуващите продукти и разработваме нови. Вярваме, че наличието на софтуер с високапроизводителност при голямо натоварване ни прави предпочитан партньор, който гарантира сигурностна данните за игровите трансакции и възможност за детайлен анализ на поведението на всяка игра.“,коментира Иво Георгиев, управител на Amusnet Interactive.

Amusnet Interactive е водещ доставчик на гейминг софтуер за казина на пазарите в Европа и ЛатинскаАмерика, като последната юрисдикция, станала част от портфолиото на компанията, е Нидерландия.Бизнес фокусът тази година е върху Латинска Америка, където компанията вече има редица партньорствас водещи оператори.

Впечатляващото позициониране на компанията на международните пазари ерезултат от адаптивността към потребностите на клиента и безупречната поддръжка на продуктите.„Благодарение на високата ангажираност, отдаденост и добрата организация на екипите, успяхмебезпроблемно да преминем към новото име и идентичност. Информационният поток към цялата бизнесаудитория беше адекватно разпределен във времето, което даде възможност за плавно адаптиране къмпромяната.”, споделя Иво Георгиев.

„Новият бранд е значителна стъпка за нас като организация, коятоотразява успехите ни и стремежът за развитие. Радваме се, че всички наши партньори ни подкрепиха втова начинание и споделят вълнението ни.”Компанията запазва слоганът „We Make People Play”, определяйки го като същността на бизнеса си.Amusnet Interactive ще продължи да разраства присъствието си, като направи игрите си достъпни въввсички модерни и традиционни гейминг канали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай