Проф. Чалъков: Пандемия ли? Следете пътя на парите

Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината

Проф. Чалъков: Пандемия ли? Следете пътя на парите | StandartNews.com

"Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът. Следете офертите за термометри и маски

.Купуват се маски за 3 млн. , които струват 3 стотинки, продават се в левове".... Това каза проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ” в ефира на Евроком, коментирайки COVID-19.

Оздравява този, който е бил болен. Другите са заразени и незаразени. Тази грушка е умишлена. За да се оправдаят разходи и пари. Уплашиха се и лекарите, категориен е д-р Чалъков.

Чувството за чуждо тяло, спомняте ли си глупостите на ген. Мутафчийски, смяли сме се от сърце, припомни той. Доцент Коста Костов казваше едно в началото, после друго, коментира професорът.

Като лекар никога няма да сложа на дечицата маски. Питам тогава, защото не затворихте клиниката ни. И когато ги попитахме, не ни отговориха, заяви той.

Вземате секрет от носа - тампонът трябва е синтетичен, а не памучен. Носът е шокогенна зона, той е аристократичен орган, той не търпи селскостопанско поведение, даде препоръки за действие на колегите си професорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай