Пуснаха на свобода Рончев, Мегз без обвинение

От следствения арест пък коментираха, че още вчера около час след мярката Мегз е пристигнала с документи за платена гаранция и е отвела Рончев от ареста

Пуснаха на свобода Рончев, Мегз без обвинение | StandartNews.com

Пловдивският Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния бос Румен Рончев с парична гаранция от 5000 лв., съобщава "Марица".

"Направени са самопризнания и материалните щети са цялостно възстановени." Стана ясно още, че Каканашева и Рончев са съдействали на разследването. А автомобилът Mercedes G class е придобит от тях на обща стойност от 400 000лв. Делото е към своя край.

От прокуратурата твърдо отрекоха срещу Каканашева да има повдигнато обвинение за побой от ревност. "Случаят е силно медиен и по него има много спекулации. Към момента към г-жа Каканашева няма повдигнати обвинения", казаха от държавното обвинение.

От следствения арест пък коментираха, че още вчера около час след мярката Мегз е пристигнала с документи за платена гаранция и е отвела Рончев от ареста. Каканашева едва сдържала емоциите си. А от очите ѝ не спирали да текат сълзи от радост. Служители на ареста коментират, че двамата не можели да спрат да се целуват и прегръщат с часове пред ареста.

Вчера Мегз пусна нова колекция, но в профилите ѝ няма никаква информация за любимия ѝ. Което е още по-странно, дизайнерката не е правила никакви клипчета за новите си продукти или риалитито си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай