Прокуратурата погна известен наш богаташ. Скандални разкрития

Проверяват Илиян Филипов и двамата пловдивчани, които твърдят, че са бити от него

Прокуратурата погна известен наш богаташ. Скандални разкрития | StandartNews.com

Прокуратурата се зае със скандалната случка между строителя на "Колежа" Илиян Филипов и двамата пловдивчани, които твърдят, че са бити от него. Разкритията вчера направиха известният фен на Ботев (Пловдив) Велизар Цоакидис и мърчандайзинг мениджърът на "канарчетата" Божидар Караджов.

Има разпоредена прокурорска проверка във връзка със случая. Прокуратурата е уведомена от Шесто РУ, след като там е постъпил сигнал за възникналото напрежение. Проверката е наредена вчера, а срокът за приключването й е 30-дневен, съобщиха за "Марица" от прокуратурата.

Припомняме, че на официалната фейсбук страница на Ботев (Пловдив) беше публикувано шокиращо видео, показващо как собственикът на фирма ПИМК Илиян Филипов напада известния в жълто-черните среди фен Велизар Цолакидис. Известният запалянко в същото видео се оплаква, че е блъскан и псуван от Филипов, чиято компания е водещ партньор в консорциума, изпълняващ строителните дейности на стадион "Христо Ботев". На видеото от насилие от страна на Илиян Филипов се оплака и мърчандайзинг мениджъра Божидар Караджов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай