Сряда,

Калканджиева се извини за яйцата по съседи

От: Стандарт -
171
Калканджиева се извини за яйцата по съседи
A
A
A

Жени Калканджиева се извини за хвърлените по съседи сурови яйца и скандала, който предизвика в нощна срещу Гергьовден. "Мис България" 1995 беше осъдена да плати глоба от 300 лв. по образуваното срещу нея дело за дребно хулиганство. Тя бе задържана  след като влезе в остри пререкания с хора от кооперацията, в която живее. Съседка заяви, че шефката на популярна модна агенция дори ударила майка й, блъскала по врата на семейното им жилище и обиждала семейството.

Пред съда в четвъртък Калканджиева се извини за постъпката си и сама определи поведението си като „непристойно”. Обяви, че се е държала така в момент на безсилие и безпомощност. Каза още, че иска всичко това да приключи по-бързо, тъй като и синът й бил потърпевш от случващото се. Веднага след скандала Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което предизвика проверка от Агенция за закрила на детето.

Пред магистратите „Мис България” 1995 каза още, че създалата се ситуация е „провокация”, която цели опетняване на имиджа й.

Калканджиева представи и писмо в нейна подкрепа, подписано от повечето й съседи.

Решението на съда да глоби шефката на модна агенция подлежи на обжалване. Тя заяви, че е готова да плати санкцията, но все пак искала да се консултира с адвокатите си.

 


Всички новини от категория Правосъдие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията