Заради Нинова! Драма с кредитната карта на Кирил Добрев

Социалистът моли 5000 приятели за съвет

Заради Нинова! Драма с кредитната карта на Кирил Добрев | StandartNews.com

Неочаквана драма с кредитната карта сполетя емблематичния социалист Кирил Добрев. Той разказа абсурдната ситуация във Фейсбук. 

Добрев не може да си поднови кредитната карта, защото при проверка на банката се оказало, че според системата АПИС все още е вписан като член на Националния съвет на БСП.

Причината е, че при издаване на нова карта клиентът попълва декларация дали е част от ръководен орган на партия. А от банката му показали, че според системата АПИС той още е вписан като член на Националния съвет на БСП.

Оказало се, че каквото и да декларира Добрев, и в двата случая ще попълни документ с невярно съдържание, тъй като ВАС е постановил, че той е част от БСП, а лидерът на партията Корнелия Нинова отказва да признае решението и казва, че не е.

Ето целия пост на Кирил Добрев:

"Имам точно 5000 приятели във Фейсбук от всички професии и възрастови групи и пол. Безсилен съм да реша един прозаичен казус и моля за съвет.

Преди 1 година, заедно с други мои приятели, една жена ме изключи от БСП за 2 път и то отново с измама.

Да си призная не страдам особено. Преди Нова година отивам в банката, за да си подновя кредитната карта. Попълвам документите и съм в очакваме на новата карта. Днес получавам обаждане от отдел сигурност, че съм попълнил документи с невярно съдържание. Леко се напрегнах. Нищо, че в България имахме премиер, попълнил декларация с невярно съдържание, подобно обаждане ме изненада. Оказва се, че според банката аз съм спестил, че съм част от партиен ръководен орган...

Подписал съм се под документ с невярно съдържание.

Как съм "спестил", като според една жена нямам общо с партията. Нося документи, решения, медийни публикации, а отсреща ми отварят АПИС и чета - Кирил Николаев Добрев член на НС на БСП. Защо ни заблуждавате г-н Добрев, да не кажем лъжете...

Ако пък разпиша декларация че съм част от ръководен орган пак лъжа...

Та молбата ми е огромна. Как да направя така, че да не лъжа никой освен себе си..."

Кирил Добрев бе изключен от Националния съвет на БСП на извънредно заседание на пленума на 29 декември 2021 г. Година по-късно Върховният касационен съд постанови, че решението е било взето незаконно, защото гласуването се провело неприсъствено, само на подпис.

На 11 февруари 2023 г. обаче конгресът на БСП потвърди изключването на Кирил Добрев и изваждането му от състава на Националния съвет на партията, въпреки решението на ВКС.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Бай Пас
преди 3 месеца

Педерунгелчо

Откажи
Vess
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи