Войната продължава: Радостин Василев обвини Тошко Йорданов

Готви се протест пред министерството на спорта

Войната продължава: Радостин Василев обвини Тошко Йорданов | StandartNews.com

Един от първите напуснали "Има такъв народ" - спортният министър в оставка Радостин Василев, обвини председателя на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов, че е "притискал достойни хора от софийската структура на ИТН да ходят на незаконен протест" пред Министерството на младежта и спорта в сряда.

Целта е била натиск над "свободомислещите 6 народни представители, отказали да са съучастници с мафията".

Във Фейсбук Василев написа, че Йорданов иска да повлече към бездната всички около себе си и призовава членовете на партията да се разграничат от него.

"Днес г-н Тошко Йорданов е притискал достойни хора от софийската структура на ИТН да ходят на НЕЗАКОНЕН протест пред ММС в сряда от 17.00, с цел натиск над свободомислещите 6 народни представители, които отказаха да са съучастници с мафията. Г-н Тошко Йорданов ще бъде посрещнат от органите на реда и народната любов подобаващо в сряда.

Г-н Тошко Йорданов иска да повлече към бездната всички около себе си и не му пука за хората. Виждам на снимката много свестни хора, които работиха за една кауза. Познавам ги и ги призовавам да се разграничат от г-н Тошко Йорданов. Той е основен виновник за унищожението на ИТН.

Послепис. Как ли ще приключи вотът в сряда?", пише Василев. 

Той е прикачил и снимка от чат, от който става ясно, че на протеста ще бъде поискано отзоваване на напусналите парламентарната група.

Пак в социалната мрежа от ИТН потвърдиха, че е имало такава среща и тя е била заради протеста пред Министерството на младежта и спорта. Но на нея Йорданов е бил поканен, за да бъде информиран за предстоящото събитие, съобщава БНР.

"Дали протестът е законен, времето ще покаже", завършват от ИТН.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай