Виповете подкрепиха Бойко (ОБЗОР)

Виповете подкрепиха Бойко (ОБЗОР) | StandartNews.com

Само Минчев и Зорница от Образцовия дом се оказаха аполитични и не пуснаха вота си

Брадърите масово подкрепиха Бойко Борисов - десет от тях дадоха гласа си за ГЕРБ. По една бюлетина имаше за БСП, "Атака" и АБВ. Двама обаче се отказаха от правото си на вот - Евгени Минчев и манекенката Зорница Линдарева, по-известна като любовницата на Тачо. Звездите пуснаха бюлетините си в импровизирана урна. Ани Цолова и Виктор Николаев сутринта ги преброиха и така стана ясно коя партия е победител в Къщата.

Според последната клюка обаче Жени Калканджиева научила съсипваща новина, когато отишла да гласува в действителната секция. Любимият й мъж Стефан Манов бил напуснал страната и отлетял за Маями. Вестта съобщил самият той в социалната мрежа, без да конкретизира с кого е отлетял и кога ще се върне. Оказало се, че Тачо е взел решението спонтанно, а съпругата му изобщо не е подозирала за пъклените му планове.

Виповете явно нямат много развлечения, защото са започнали да кроят планове как ще изхарчат хонорарите си, заради които се наблъскаха в Къщата. Меракът на Камелия Тодорова да стане част от сеирджийското риалити втрещи много нейни почитатели. Но излиза, че тя е силно мотивирана от суетата си. Кеми имала огромно желание да си направи основна пластична операция. Веднага след като излезе на свобода, тя ще се консултира с най-утвърдените експерти в България, за да се подложи на съответните интервенции. Мълвата е, че парите от "брадъра" вече са разпределени до последната стотачка - за шия, за лице, за околочен контур...

"Искам отново да съм млада и красива, хората да ме гледат с възхищение, а не със зле прикрита подигравка. Не съм толкова стара, колкото изглеждам. Просто съм имала нещастен живот", жалвала се някогашната хубавица, преди да влезе в играта.
Влади Въргала пък е потънал в дългове заради филма, а после и сериала си "Шменти капели". Той е ипотекирал жилището си, за да може да осъществи така мечтания проект. Неслучайно се говори, че именно той може да спечели големите мангизи, за да покрие кредитите. Иво Аръков също ще трябва да изплаща заеми - заради ресторанта, който откри в съдружие в София. Говори се, че дължи доста финикийски знаци на бизнес партньора си. Безценните хартийки няма да са в повече и на всички бивши кадри на ТВ7 - Ива Екимова, Камелия Воче, Албена Вулева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай