Валери Симеонов няма да прави изявление

Снощи стана ясно, че Марияна Николова е предложена за вицепремиер, но документът с проекторешението за това е изготвен без подписа на лидера на „Атака“

Валери Симеонов няма да прави изявление | StandartNews.com

Вицепремиерът в оставка Валери Симеонов няма да прави изявление във връзка с вчерашния коалиционен съвет. Това съобщиха пред журналисти в Министерския съвет от правителствената информационна служба, предаде Агенция "Фокус". 

Очакваше се това да стане преди началото на днешното правителствено заседание. Кадровите промени в кабинета бяха разисквани в продължение на няколко часа през вчерашния ден, като преговорите завършиха без Сидеров, който напусна по-рано коалиционния съвет на "Обединени патриоти". 

На излизане от Министерски съвет лидерът на "Атака" бе кратък в коментара си пред медиите и не пожела да даде подробности за това как е преминала срещата. 

"Всичко изчистихме, всичко е наред, всичко е прекрасно", каза той. Попитан остава ли коалицията "Обединени патриоти", Сидеров отговори: "Да, разбира се, че остава, няма проблем. Няма никакъв проблем, аз не виждам защо се вълнувате толкова". 

"Няма нищо какво да кажа специално. Аз съм само един прост депутат", допълни още той. 

По-късно вечерта стана ясно, че Марияна Николова е предложена за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов, но документът с проекторешението за това е изготвен без подписа на лидера на „Атака“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай