Цветанов в с. Бенковски: Румен Младенов ще преобрази община Кирково

Цветанов в с. Бенковски: Румен Младенов ще преобрази община Кирково  | StandartNews.com

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, кандидатът на ГЕРБ за втори мандат кмет на село Бенковски Хюсеин Садък и кандидат-кметът на община Кирково Румен Младенов разгледаха проекта за напоително поле в Бенковски, което се изгражда в момента.

Министерство на земеделието и храните инвестира 300 000 лева за възстановяване на напоителното поле в най-голямото село в община Кирково, по настояване на Румен Младенов и областния координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева. Близо 4000 декари площи ще бъдат напоявани от язовир „Мъглене", след като проектът бъде завършен.

„Село Бенковски е илюстрация на това как държавата помага и как с европейски пари може да се обнови цялата община", заяви Цветан Цветанов. Той обясни, че през 2007 година ГЕРБ е тръгнала в Кърджалийско от село Бенковски. „Тогава ни посрещнаха единици, а сега сме толкова много. Ще преобразим общината, само когато сме максимално мобилизирани и Вие направите правилния избор с номер 9 в бюлетината. С победата на Румен Младенов ще внесем прозрачност и достъпност в местната власт, която липсваше досега, защото кметът не беше на всички", каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че е необходимо да бъде спечелено и мнозинство в Общинския съвет в Кирково, за да бъдат подкрепяни успешните политики на кмета.

„Община Кирково е близо до Гърция, но след 25 години управление на ДПС тук нищо не се е променило. Важно е ГЕРБ да спечели в Кирково, за да има работни места и хората да живеят по-добре", подчерта Цветан Цветанов.

Oбластният координатор и зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева заяви, че е важно да има висока избирателна активност в община Кирково, за да може Румен Младенов да спечели убедително. „Той е централният нападател на ГЕРБ в Кирково. Гласувайте му доверие с номер 9", каза Караянчва.

Хюсеин Садък призова жителите на село Бенковски да го подкрепят отново, за да продължат положителните промени и селото да придобие европейски облик.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кирково Румен Младенов заяви, че усеща подкрепата на всички жители на общината и тяхната воля за промяна. „Убеден съм, че само след няколко дни победата ще бъде факт. Това ще бъде победа не само за ГЕРБ, но за цялата община Кирково", посочи Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай