Цветанов: Каменова е реализирала европейски проекти в цяла Берковица

Цветанов: Каменова е реализирала европейски проекти в цяла Берковица | StandartNews.com

На изборите на 25-ти октомври всички в Берковица трябва да изберем номер 3 за Димитранка Каменова и нейния отбор от ГЕРБ. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на кв. „Изгрев" в град Берковица по време на откриването на център за отдих, свободно време и спорт, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Проектът е реализиран по ПРСР за близо 90 000 лева от екипа на успешния кмет от ГЕРБ Димитранка Каменова. Благодаря на Димитранка, че освен за облагородяването на центъра, работи и за изграждането на подобни проекти и в кварталите на Берковица. Това са видимите резултати, които ГЕРБ гарантира във всички общини в страната, и за които работят успешните кметове на ГЕРБ", подчерта Цветанов.

„Четири години Димитранка Каменова и нейния екип не спираха да се трудят неуморно за хората от Берковица – видимите резултати тук са: стадионът, пречиствателната станция за планинско водохващане, градинките, детските площадки. Видимите резултати в Берковица трябва да продължат, затова изберете номер 3 за кандидата на ГЕРБ за кмет Димитранка Каменова", призова народният представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай